Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΔελτία τύπου 2 σε 1 στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου όπως σαμπουάν και...

Δελτία τύπου 2 σε 1 στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου όπως σαμπουάν και conditioner μαζί

Τα δελτία τύπου που εκδίδει ο στρατός των δημοσιογράφων και επικοινωνιολόγων του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, κυρίου Λευτέρη Αλεξανδρίδη, δεν είναι απλά δελτία τύπου. Είναι 2 σε 1! Είναι σαμπουάν και conditioner μαζί!!

Εξέδωσαν λοιπόν δελτίο τύπου με τίτλο «Λευτέρης Αλεξανδρίδης: “Καμία συζήτηση με τα ΕΛ.ΠΕ., αν πρώτα δεν τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους”». Διαβάζοντας τον τίτλο περιμένεις να δεις καμία δράση για το περιβάλλον, όπου ο κύριος Αλεξανδρίδης ξεστόμισε την κορώνα του.

Αντί γι’ αυτό βλέπεις κάτω από τον τίτλο τη φράση «Το ζήτημα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης τέθηκε στις συναντήσεις του δημάρχου Κορδελιού – Ευόσμου με την Άννα Διαμαντοπούλου και τον Πέτρο Παππά»!

Καταλαβαίνεις ότι ο κύριος Αλεξανδρίδης συνάντησε την υποψήφια πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κυρία Άννα Διαμαντοπούλου και τον βουλευτή Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Πέτρο Παππά και τους ενημέρωσε ότι δεν θα κάνει καμία συζήτηση με τα ΕΛ.ΠΕ., αν πρώτα εκείνα δεν τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους!

Αφού όμως ο κύριος Αλεξανδρίδης συνάντησε δύο διαφορετικούς ανθρώπους από δύο διαφορετικά πολιτικά κόμματα, σε δύο διαφορετικές συναντήσεις, γιατί εκδόθηκε ένα δελτίο τύπου και δεν εκδόθηκαν δύο;

Ίσως γιατί, με βάση αυτά που γράφτηκαν στο δελτίο τύπου, ο κύριος Αλεξανδρίδης είπε ακριβώς τα ίδια πράγματα και στην κυρία Διαμαντοπούλου και στον κύριο Παππά! Δηλαδή στις δυο αυτές συναντήσεις ήταν αποφασισμένος να χρησιμοποιήσει καρμπόν στα λεγόμενά του ο κύριος Αλεξανδρίδης!

Ίσως πάλι εκδόθηκε ένα δελτίο τύπου για να μην κουράζεται ο στρατός των δημοσιογράφων και επικοινωνιολόγων που έχει ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου. Εάν η δουλειά αυξηθεί, ο δήμαρχος θα χρειαστεί να προσλάβει και γιατρούς ως ειδικούς συνεργάτες για να γιατροπορεύουν το στρατό των δημοσιογράφων και επικοινωνιολόγων του.

Από την άλλη δεν είναι απίθανο να εκδόθηκε ένα δελτίο τύπου, ώστε να περάσουν τα δελτία τύπου του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου σε άλλο επίπεδο, σε επίπεδο 2 σε 1, σαμπουάν και conditioner μαζί.

Πιθανό είναι όμως ο κύριος Αλεξανδρίδης να ετοιμάζεται να επισκεφτεί ξανά τα ΕΛΠΕ ή να κάνει καμιά ακόμα μεγαλύτερη «εξυπνάδα» και γι’ αυτό οι δημοσιογράφοι του προετοιμάζουν το έδαφος με τέτοια δελτία τύπου που εμπεριέχουν λεονταρισμούς της πλάκας.

Κρίτων

Το Ελευθέριο Κορδελιό δεν είναι περιοχή του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου
Πίεσαν Διαμαντοπούλου και Παππάς τον δήμαρχο να συζητήσει με τα ΕΛΠΕ;
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ