Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚι άλλος φίλος του Λευτέρη Αλεξανδρίδη που παρακολουθεί το Δημοτικό Συμβούλιο

Κι άλλος φίλος του Λευτέρη Αλεξανδρίδη που παρακολουθεί το Δημοτικό Συμβούλιο

Του Γιάννη Καμαρινού

Την ώρα που ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, Δημήτρης Κεραμιδάς, και ο δήμαρχος Λευτέρης Αλεξανδρίδης κυνηγούν κόσμο για να τον βγάλουν από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και μοιράζουν διαπιστεύσεις σε όσους έχουν το δικαίωμα, με βάση την απόφαση του προέδρου, να βρίσκονται στην αίθουσα, αφήνουν να παραβρίσκονται στην αίθουσα οι φίλοι του δημάρχου.

Στις 7 Αυγούστου, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και δήμαρχος κυνήγησαν τις σχολικές καθαρίστριες από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ την ίδια στιγμή άφησαν μέσα στην αίθουσα άτομο, που δεν είναι ούτε ειδικός συνεργάτης του δημάρχου, ούτε δημοσιογράφος. Φυσικά πρόεδρος και δήμαρχος δεν απάντησαν για ποιο λόγο βρισκόταν ο συγκεκριμένος κύριος μέσα στην αίθουσα.

Διαπιστώνουμε εκ των υστέρων ότι ο συγκεκριμένος κύριος δεν είναι ο μοναδικός που παρακολούθησε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ως φίλος του δημάρχου. Διαπιστώνουμε πως υπάρχει ένας ακόμα, ο οποίος μάλιστα έχει παρακολουθήσει όλες σχεδόν τις συνεδριάσεις, ενώ δεν είναι ειδικός συνεργάτης του δημάρχου.

Ρωτάω λοιπόν τον δήμαρχο και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ως τι παρακολουθεί το Δημοτικό Συμβούλιο αυτός ο άλλος κύριος, ο οποίος δεν είναι ειδικός συνεργάτης του δημάρχου. Και επειδή νομίζουν ότι είναι πολύ έξυπνοι και θα μου απαντήσουν ότι παρακολουθεί ως δημοσιογράφος, θα τους ρωτήσω ποιο Μέσο Ενημέρωσης εκπροσωπεί και θα τους ζητήσω φυσικά τα ρεπορτάζ που έγιναν όλο αυτό το διάστημα σ’ αυτό το Μέσο Ενημέρωσης για τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου.

Την ώρα που ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και ο δήμαρχος κυνηγάνε να βγάλουν κόσμο από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, κρατάνε μέσα σ’ αυτήν τα φιλαράκια του δημάρχου, για να μην τους αποκαλέσω αλλιώς και παρεξηγηθούνε.

Μπορούν βέβαια να μου απαντήσουν ότι αυτός ο δεύτερος κύριος ήταν επί εννέα μήνες ασκούμενος ειδικός συνεργάτης του δημάρχου, δοκιμάστηκε, πέτυχε και θα προσληφθεί στη θέση του ειδικού συνεργάτη δημοσιογράφου που προκηρύχτηκε πρόσφατα από τον δήμαρχο.

Και στην περίπτωση όμως αυτή τι δουλειά είχε ο συγκεκριμένος κύριος μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, την ώρα που άλλοι εκδιώκονταν κακήν κακώς;

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ