Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤις ξέρω καλά τις φωνές της κυρίας Γαβαλά για να βγει από...

Τις ξέρω καλά τις φωνές της κυρίας Γαβαλά για να βγει από πάνω

Του Γιάννη Καμαρινού

Με αφορμή τα όσα είπε και τα όσα έκανε η κυρία Γαβαλά κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2024, θα ήθελα να θυμηθώ ορισμένα πράγματα.

Οι φωνές της κυρίας Γαβαλά, προκειμένου να βγει από πάνω στον καβγά που άνοιξε με τον ειδικό σύμβουλο του δημάρχου, μου ήταν απολύτως γνωστές, γιατί τις είχα αντιμετωπίσει κι εγώ όταν η κυρία Γαβαλά ήταν Αντιδήμαρχος Αθλητισμού.

Δεν θα ξεχάσω τις φωνές της όταν από το μικρόφωνο του Δημοτικού Συμβουλίου έλεγα πως δεν πρέπει να γίνει δεκτή η πρότασή της να πληρώνει ο δήμος 12.000 ευρώ ενοίκιο ετησίως για τα γήπεδα στο στρατόπεδο Παπακυριαζή, αλλά έπρεπε να τα πάρει δωρεάν.

Ωρυόταν η κυρία Γαβαλά ότι είχε κάνει την καλύτερη συμφωνία και ότι, άμα δεν την ψηφίσουμε, θα χάσουμε μια μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε τα γήπεδα στο στρατόπεδο Παπακυριαζή τόσο φθηνά.

Ευτυχώς η αντίδραση σύσσωμης της αντιπολίτευσης ήταν σθεναρή, η πρόταση της κυρίας Γαβαλά δεν πέρασε και τελικά ο δήμος κατάφερε να πάρει τα γήπεδα δωρεάν. Η κυρία Γαβαλά φώναζε γιατί δεν δεχόμασταν να πληρώσουμε ένα μεγάλο ποσό, το οποίο τελικά ο δήμος γλίτωσε. Εάν μας είχε καταφέρει η κυρία Γαβαλά, θα γελούσε μαζί μας και το παρδαλό κατσίκι, γιατί λίγο καιρό αργότερα ο Δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης πήρε τζάμπα αντίστοιχα γήπεδα.

Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024, η κυρία Γαβαλά αποφάσισε να ζητήσει ρέστα για κάτι νερά και πορτοκαλάδες από τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, που ομολογουμένως είναι ο πιο παραγωγικός μέχρι τώρα αντιδήμαρχος της διοίκησης Αλεξανδρίδη. Ποια; Η κυρία Γαβαλά που ήθελε να χρεώσει τον δήμο με δεκάδες χιλιάδες ευρώ, γιατί φυσικά η παραχώρηση των γηπέδων στο στρατόπεδο Παπακυριαζή από την ΕΤΑΔ δεν θα ήταν για ένα χρόνο. Η κυρία Γαβαλά άνοιξε καβγά για φραγκοδίφραγκα, ενώ προσπαθούσε να μας βάλει να πληρώσουμε 12.000 ευρώ ενοίκιο το χρόνο για τα γήπεδα στο στρατόπεδο Παπακυριαζή.

Κατόπιν είδαμε την κυρία Γαβαλά να αποχωρεί, γιατί δήθεν δεν πήρε απάντηση σ’ αυτά που ρωτούσε και γιατί ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου δεν την άφησε να συνεχίσει να φωνάζει για τα νερά και τις πορτοκαλάδες. Κακώς ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού δεν ρώτησε την κυρία Γαβαλά πόσο θα ζημίωνε τον δήμο με εκείνην την σύμβαση για τα γήπεδα στο Παπακυριαζή. Εάν η κυρία Γαβαλά επαναφέρει το θέμα, γιατί είναι και αμετροεπής, ας την ρωτήσει ο Αντιδήμαρχος, για να θυμηθούμε κι εμείς για πόσα χρόνια θα μας έβαζε η κυρία Γαβαλά να δίνουμε τις 12.000 ευρώ ετησίως, που ήταν, κατά τη γνώμη της, και η καλύτερη προσφορά.

Με τον τρόπο που μίλησε ο ειδικός σύμβουλος του δημάρχου στην κυρία Γαβαλά δεν συμφωνώ. Μπορούν όμως η κυρία Γαβαλά και όποιοι έσπευσαν να την υπερασπιστούνε να μας πούνε τι είπε εκείνη στον ειδικό σύμβουλο, πριν ακούσει αυτό που άκουσε;

Θα σταματήσω εδώ αυτήν τη φορά και θα επανέλθω άμα χρειαστεί, γιατί η αμετροέπεια της κυρίας Γαβαλά με ταράσσει, όπως με ταράσσουν και οι φωνές της για να βγει από πάνω.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ