Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΕπίθεση του Γιώργου Σταυρίδη στον Αστέρη Μπαξεβάνη για τη δυσοσμία

Επίθεση του Γιώργου Σταυρίδη στον Αστέρη Μπαξεβάνη για τη δυσοσμία

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Γιώργος Σταυρίδης, δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Κορδελιού Ευόσμου, στον Αστέριο Μπαξεβάνη, εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο της διοίκησης Αλεξανδρίδη για το περιβάλλον.

Ο Γιώργος Σταυρίδης, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 27ης Σεπτεμβρίου 2024, είπε τα παρακάτω απευθυνόμενος στον κύριο Μπαξεβάνη:

«Ειλικρινά τις τελευταίες ημέρες η δυσοσμία στο Ελευθέριο Κορδελιό είναι ανυπόφορη. Δεν ξέρω τι θα κάνετε, εγώ μαζί σας θα είμαι. Θέλετε να κάνουμε καταγγελία στον εισαγγελέα; Κάτι πρέπει να γίνει. Είστε εντεταλμένος περιβάλλοντος και δεν έχετε ανοίξει ακόμα το στόμα να πείτε κάτι ή να επισκεφτείτε όλο το δήμο ή το Ελευθέριο Κορδελιό να ακούσετε τις απόψεις των δημοτών».

Στην επίθεση που δέχτηκε ο κύριος Μπαξεβάνης δεν απάντησε και δεν είπε ούτε μισή κουβέντα. Άλλωστε τι να απαντούσε, αφού τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα περιέγραψε ο κύριος Σταυρίδης και αφού ο εντεταλμένος σύμβουλος για το περιβάλλον δεν έχει ανοίξει το στόμα του να πει κάτι, ούτε εντός, ούτε εκτός Δημοτικού Συμβουλίου, για το θέμα με το οποίο υποτίθεται ότι ασχολείται;

Περ.

Πόσον καιρό χρειάζεται ο δήμαρχος να απομακρύνει τον κύριο Μπαξεβάνη;
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ