Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ Χρήστος Αντίνου σήκωσε το γάντι και το πέταξε στα μούτρα της...

Ο Χρήστος Αντίνου σήκωσε το γάντι και το πέταξε στα μούτρα της αρχηγού του

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 27ης Σεπτεμβρίου 2024, η επικεφαλής της παράταξης «Μαζί στην Ανάπτυξη Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου» Μαρία Μανούκα, αναφερόμενη σε προβλήματα της Δημοτικής Κοινότητας του Ελευθερίου Κορδελιού, «κάρφωσε» τον πρώτο σε σταυρούς προτίμησης δημοτικό σύμβουλο της παράταξής της Χρήστο Αντίνου, λέγοντας πως ο κύριος Αντίνου έχει πει ότι η διοίκηση Αλεξανδρίδη είναι μια πάρα πολύ καλή διοίκηση και από την πρώτη στιγμή έχει προχωρήσει και έχει κάνει διάφορα.

Η κυρία Μαρία Μανούκα, εμμέσως πλην σαφώς, είπε πως ο πρώτος σε σταυρούς προτίμησης δημοτικός σύμβουλος της παράταξής της και πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ελευθερίου Κορδελιού, κύριος Χρήστος Αντίνου, κάνει πλάτες στη διοίκηση Αλεξανδρίδη.

Ο κύριος Αντίνου δεν άφησε την κουβέντα της κυρίας Μανούκα αναπάντητη και στην τοποθέτησή του είπε τα εξής:

«Ασχολήθηκα με τα κοινά για να προσφέρω στον τόπο και θέλω να κάνω μία δήλωση σήμερα. Ούτε θα γίνω η κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τα λάθη και τις παραλείψεις της διοίκησης, αλλά ούτε θα γίνω το εξιλαστήριο θύμα μιας αντιπολίτευσης που δεν μπορεί να κάνει μια σωστή και εποικοδομητική αντιπολίτευση.

Εδώ και τελειώνω αυτό το κομμάτι, για να ξέρουμε γιατί πολλά παπαγαλάκια λένε τις τελευταίες ημέρες κάποια πράγματα για εμένα. Εγώ ανέχομαι αυτήν την κατάσταση. Ας κοιτάξει ο καθένας τη γούνα του και τι προσφέρει σ’ αυτόν τον τόπο και τι έχει προσφέρει σ’ αυτόν τον τόπο μέχρι σήμερα και ας κοιτάξει μετά τι έχουνε προσφέρει οι άλλοι για να έχει το δικαίωμα να μιλάει».

Η κυρία Μανούκα πέταξε το γάντι στον πρώτο σε σταυρούς προτίμησης δημοτικό της σύμβουλο, κύριο Χρήστο Αντίνου, κι εκείνος το σήκωσε και της το πέταξε κατάμουτρα, μιλώντας για λανθασμένη και μη εποικοδομητική αντιπολίτευση.

Πώς απάντησε στον κύριο Αντίνου η κυρία Μανούκα; Κατάπιε τη γλώσσα της και δεν τόλμησε να πει κιχ.

Κιμ. Ο.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ