Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΑφού απέτυχε σαν δήμαρχος, μπορεί να πετύχει σαν χωροφύλακας

Αφού απέτυχε σαν δήμαρχος, μπορεί να πετύχει σαν χωροφύλακας

Ο τέως δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός, για μία ακόμα φορά, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, εξέπληξε αρνητικά, ζητώντας διαπιστευτήρια από τους δημοσιογράφους που παρακολουθούν τη συνεδρίαση.

Για την ακρίβεια ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός ζήτησε από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να ελέγξει τα έγγραφα όσων παρακολουθούν τη συνεδρίαση ως δημοσιογράφοι, γιατί ο τέως δήμαρχος αμφισβητεί ότι κάποιοι έχουν αυτήν την ιδιότητα.

Φυσικά ο κύριος Μανδαλιανός δεν είπε σε ποιους αναφέρεται. Ο κύριος Μανδαλιανός προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις, ενώ γνωρίζει πως δεν ισχύει αυτό που λέει και ότι δεν θα ήταν δυνατόν ο πρόεδρος να μην έχει ελέγξει τα έγγραφα όσων παρακολουθούν τη συνεδρίαση ως δημοσιογράφοι. Ο τέως δήμαρχος με αυτή του τη στάση προσπαθεί να μειώσει και τους δημοσιογράφους και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, επιδιώκοντας να του προσάψει μεροληπτική συμπεριφορά.

Ποιος είναι όμως αυτός που ζητάει διαπιστευτήρια από δημοσιογράφους για την παρουσία τους στην αίθουσα; Είναι ο τέως δήμαρχος που άφησε να υποστεί έξωση το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών της Νέας Πολιτείας του Ευόσμου και μετά έκανε ενάμιση χρόνο για να διαμορφώσει το χώρο στον οποίο τελικά μετακόμισε το ΚΕΠ και αυτό είναι μόνο ένα από τα πολλά τραγικά επεισόδια της θητείας του.

Ο τέως δήμαρχος, αφού απέτυχε σαν δήμαρχος, ίσως πετύχει σαν χωροφύλακας. Ίσως θα πρέπει να ζητήσει από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να ελέγχει ο ίδιος τις δημοσιογραφικές ταυτότητες για να επιτρέπει ή όχι την είσοδο δημοσιογράφων στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κατά τα άλλα ο κύριος Μανδαλιανός κόπτεται να μπορούν να παρακολουθούν όλοι όσοι θέλουν τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου μέσα από την αίθουσα και όχι από τον εξώστη. Όπως πάντα περίεργα προσεγγίζει και αυτό το θέμα ο κύριος Μανδαλιανός. Και έτσι και αλλιώς. Και καταγγέλλει τη διοίκηση γιατί δεν αφήνει όποιον θέλει να βρίσκεται μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου την ώρα των συνεδριάσεων και ζητάει από τη διοίκηση να απομακρύνει δημοσιογράφους. Πολύ μπερδεμένα πράγματα.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, ο κύριος Μανδαλιανός που τόσο θέλει την παρουσία πολύ κόσμου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν φρόντισε να διαμορφωθεί αυτή η αίθουσα για να χωράει πάρα πολύ κόσμο, ενώ μπορούσε να κάνει άνετα κάτι τέτοιο την εποχή της πανδημίας του κορονοϊού, όταν το Δημοτικό Συμβούλιο δεν συνεδρίαζε δια ζώσης.

Σ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ