Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία κύριε Καμπαρούδη

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία κύριε Καμπαρούδη

Του Γιάννη Καμαρινού

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κορδελιού Ευόσμου, Παναγιώτης Καμπαρούδης, στη βραδιά με τους αδελφούς Πρατσινάκη στην ταράτσα του Θεάτρου «Μίκης Θεοδωράκης», εξέφρασε την ελπίδα πως ο δήμαρχος Λευτέρης Αλεξανδρίδης θα συνεχίσει να είναι δίπλα στην Αντιδημαρχία Πολιτισμού.

Κατ’ αρχάς θα μου επιτρέψει ο Αντιδήμαρχος να εκφράσω τις αμφιβολίες μου για το κατά πόσο ο δήμαρχος είναι μέχρι τώρα δίπλα στον Αντιδημαρχία Πολιτισμού. Αυτά φαίνονται με πράξεις κι όχι με λόγια. Το ότι ο δήμαρχος βρήκε έναν φιλότιμο αντιδήμαρχο και μερικούς ακόμα φιλότιμους να ασχολούνται με τον πολιτισμό δεν σημαίνει ότι είναι και δίπλα στην Αντιδημαρχία Πολιτισμού.

Επειδή με τα κοινά δεν ασχολήθηκα χθες, έχω αντίληψη του τι γίνεται στον δήμου που δραστηριοποιήθηκα ολόκληρη τη ζωή μου, έχω αντίληψη, πηγαίνοντας για την ολοκλήρωση του πρώτου χρόνου της θητείας της διοίκησης Αλεξανδρίδης, τι θα έπρεπε να γίνεται εάν ο δήμαρχος ήταν δίπλα στην Αντιδημαρχία Πολιτισμού και τι γίνεται ή τι δεν γίνεται τώρα.

Ομολογουμένως η Αντιδημαρχία Πολιτισμού της διοίκησης Αλεξανδρίδη ξεκίνησε καλά τη θητεία της και δεν δίστασα να δώσω συγχαρητήρια γι’ αυτό το πράγμα και στον δήμαρχο και στον αντιδήμαρχο. Νομίζω όμως πως πλέον η συγκεκριμένη Αντιδημαρχία προσπαθεί να δουλέψει με το φιλότιμο του αντιδημάρχου της και ορισμένων άλλων ανθρώπων.

Όσο για την ελπίδα του αντιδημάρχου κυρίου Παναγιώτη Καμπαρούδη ότι ο δήμαρχος θα συνεχίζει να είναι δίπλα στην Αντιδημαρχία Πολιτισμού, θα πω στον αντιδήμαρχο ότι η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Ο δήμαρχος θα είναι δίπλα στην Αντιδημαρχία του κυρίου Καμπαρούδη, αυτό το λίγο που είναι, όταν δεν θα έχει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, με τις συναυλίες της Λευκής Νύχτας -που αν κάποιος τις συμπεριλάβει στον πολιτισμό θα πέσει φωτιά να μας κάψει- και με άλλα πράγματα αυτού του επιπέδου σοβαρότητας.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ