Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟι ανακατατάξεις και οι μετατάξεις για να δουλέψει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου

Οι ανακατατάξεις και οι μετατάξεις για να δουλέψει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου

Του Σωτήρη Παπανικολάου

Όταν ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, κύριος Λευτέρης Αλεξανδρίδης, ξεκίνησε τις ανακατατάξεις και τις μετατάξεις στο προσωπικό του δήμου, ισχυριζόμενος ότι με αυτόν τον τρόπο ήθελε να λειτουργήσει ο δήμος με γρηγορότερους ρυθμούς, ενώ μέχρι τότε ήταν αργοκίνητος, με έπιασαν τα γέλια.

Όταν ο κύριος Αλεξανδρίδης περιέγραφε Υπηρεσίες που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν καλύτερα και να αποδώσουν καλύτερα και δεν το έκαναν λόγω κάποιων ανθρώπων, μ’ έπιασαν τα γέλια, γιατί νόμιζα ότι περιέγραφε κάποιους που επέλεξε για στρατηγούς.

Όταν είδα τις επιλογές προσώπων που έκανε ο κύριος Αλεξανδρίδης, στη βάση των οποίων ο δήμος θα λειτουργούσε πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά, με έπιασαν τα γέλια, γιατί αντιλήφθηκα ότι ήθελε μόνο και αποκλειστικά να βάλει να δουλέψουν περισσότερο αυτοί που ήδη εργάζονταν με το παραπάνω.

Τελικά, πλησιάζοντας σιγά σιγά στον πρώτο χρόνο διοίκησης Αλεξανδρίδη, όλα όσα σκέφτηκα στην αρχή, για τις ανακατατάξεις και τις μετατάξεις του προσωπικού του δήμου, ισχύουν με το παραπάνω.

Ο Σωτήρης Παπανικολάου είναι συνταξιούχος δημοτικός υπάλληλος, πρώην διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου και πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων νομού Θεσσαλονίκης.

Το Τοπικό Σωματείο Εργαζομένων πότε θα καταγγείλει τη διοίκηση Αλεξανδρίδη;
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ