Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΜε κάτι τέτοια έχασε ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός τον δημαρχιακό θώκο

Με κάτι τέτοια έχασε ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός τον δημαρχιακό θώκο

Ο τέως δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου άδραξε την ευκαιρία να αντεπιτεθεί προκειμένου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα της δικής του θητείας και των δικών του πράξεων ως δημάρχου.

«Κάποτε με κατηγορούσαν όταν πήγα όπως κάθε πατέρας ,να εγκαταστήσω την κόρη μου για σπουδές στη Σκωτία, ότι δεν έπρεπε κι ότι τάχα μου χρησιμοποίησα λεφτά του Δήμου. Τώρα, για την αγαπημένη μας ομάδα, δίδεται άφεση αμαρτιών και ουδέν σχόλιο, στο δήμαρχο. Λυπάμαι πολύ για το επίπεδο κάποιων ανθρώπων….», έγραψε ο τέως δήμαρχος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Με κάτι τέτοια έχασε ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός τον δημαρχιακό θώκο. Προσπαθώντας να κάνει το άσπρο μαύρο και επιδιώκοντας να πείσει τον κόσμο πως ο ίδιος είναι καλύτερος από τους άλλους, ενώ η θητεία του άφησε πίσω το απόλυτο μηδέν στον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας.

Ο κύριος Μανδαλιανός προφανώς κάνει πως δεν καταλαβαίνει ότι δεν δικαιολογεί τον ίδιο το γεγονός πως ο νέος δήμαρχος, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, καθορίζει τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου με βάση τους αγώνες ποδοσφαίρου. Ο κύριος Μανδαλιανός κάνει πως δεν καταλαβαίνει ότι μπορούν να μιλάνε άλλοι για τη συγκεκριμένη συμπεριφορά, αλλά όχι εκείνος.

Δεν γίνεται δηλαδή το Δημοτικό Συμβούλιο να συνεδριάζει με διαδικασία δημαιρεσιών κι εκείνος να απουσιάζει. Δεν γίνεται το Δημοτικό Συμβούλιο να συνεδριάζει για την ψήφιση του προϋπολογισμού κι εκείνος να απουσιάζει. Και τώρα με θράσος ο κύριος Μανδαλιανός, όπως και σε όλη του τη θητεία, ήρθε να πατήσει στη συμπεριφορά του νέου δημάρχου για να δικαιολογήσει τον εαυτό του.

Είναι απαράδεκτος ο καθορισμός της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου με βάση τους αγώνες ποδοσφαίρου, αλλά ο κύριος Μανδαλιανός τα γυρίζει όπως θέλει, προκειμένου να βγει από πάνω. Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή. Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δεν πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη με τον δήμαρχο να απουσιάζει. Ανόμοια πράγματα συγκρίνει ο κύριος Μανδαλιανός, γιατί ο ίδιος απουσίαζε από συνεδριάσεις.

Όσο γι’ αυτά που γράφει σχετικά με το ότι κάποιοι είπαν πως πήγε στη Σκωτία με λεφτά του δήμου, μάλλον είναι αποκυήματα της φαντασίας του. Αν πάλι εννοεί πως κάποιοι έλεγαν ότι ήταν έμμισθος δήμαρχος με παχυλό μισθό και όφειλε και γι’ αυτόν τον λόγο να είναι συνεπής, αυτό είναι αλήθεια. Αυτά όμως τα δύο είναι διαφορετικά πράγματα που τα γυρίζει όπως θέλει και τα μπλέκει για να βγει για μία ακόμα φορά από πάνω.

Ο κόσμος δικαίως έστειλε στο σπίτι του έναν δήμαρχο, ο οποίος, ακόμα και τώρα, ψάχνει να βρει ατοπήματα του νέου δημάρχου για να δικαιολογήσει τα δικά του ατοπήματα. Ο τόπος δεν χρειαζόταν τέτοιον δήμαρχο. Οι πολίτες δεν περιμένουν από έναν δήμαρχο να τους αποδείξει πόσο κακοί είναι οι άλλοι και πόσο καλός είναι ο ίδιος σε σχέση με τους κακούς. Οι πολίτες περιμένουν από έναν δήμαρχο να είναι καλός και χρήσιμος για τον τόπο.

Βασίλης Κιμ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ