Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΠότε θα παραδοθεί το έτοιμο υπόγειο πάρκινγκ του Ελευθερίου Κορδελιού;

Πότε θα παραδοθεί το έτοιμο υπόγειο πάρκινγκ του Ελευθερίου Κορδελιού;

Του Στέργιου Στεργιάδη

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ελευθερίου Κορδελιού μάς πληροφόρησε ότι το υπόγειο πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας στο Ελευθέριο Κορδελιό είναι έτοιμο να παραδοθεί.

Αφού είναι έτοιμο να παραδοθεί, γιατί δεν παραδίνεται; Αφού έχουν γίνει όλες οι εργασίες, που κολλάει η διαδικασία;

Μήπως δεν βρίσκουν υπαλλήλους να το λειτουργήσουν; Δεν έχει ο δήμος και πρέπει να βρει;

Εάν αυτό είναι το πρόβλημα, προσφέρομαι να πάω να κάτσω εθελοντικά στην είσοδο, μέχρι να βρούνε υπαλλήλους. Να μην ταλαιπωρείται το Ελευθέριο Κορδελιό, ενώ έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο υπόγειο πάρκινγκ. Αφού μπορεί να λειτουργήσει, να βάλω κι εγώ ένα χεράκι, για να μην λέει η διοίκηση ότι κάνω στείρα αντιπολίτευση.

Περιμένω να αναλάβω καθήκοντα στο έτοιμο για λειτουργία πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας στο Ελευθέριο Κορδελιό. Τώρα, αν κάποιος αναρωτιέται πώς θα περνάω τόσες ώρες εκεί πέρα, θα του απαντήσω πως έχει ο Θεός.

Πιστεύω ότι θα έρχονται να μου κάνουν παρέα τα μέλη της ομάδας παρατρεχάμενων Καϊτετζίδη. Άλλωστε κάποια από αυτά το «έστριψαν» και παριστάνουν τώρα τους αντιπολιτευόμενους, χωρίς όμως, προς Θεού, να λένε κουβέντα για τον αρχηγό τους, τον οποίο έβγαλαν πρώτο δημοτικό σύμβουλο σε σταυρούς προτίμησης, με τη Μαύρη Λίστα που εξέδωσαν για τη διοίκηση Μανδαλιανού.

Ο Στέργιος Στεργιάδης είναι πρώην Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Όλα έτοιμα για τα εγκαίνια του υπόγειου πάρκινγκ στο Ελευθέριο Κορδελιό…
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ