Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΞεκίνησαν τα έργα ανάπλασης δρόμων στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου;

Ξεκίνησαν τα έργα ανάπλασης δρόμων στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου;

Του Γιάννη Καμαρινού

Στο τέλος του Ιουλίου του 2024, η διοίκηση Αλεξανδρίδη εξέδωσε ένα πανηγυρικό δελτίο τύπου, στο οποίο προσπαθούσε να παρουσιάσει ως δικό της το έργο της ανάπλασης δρόμων στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, ενώ είναι έργο της προηγούμενης διοίκησης, της διοίκησης Μανδαλιανού.

Εκείνο το δελτίο τύπου μας ενημέρωνε πως τον Σεπτέμβριο θα ξεκινούσαν εργασίες. Μέχρι τώρα δεν έχει ξεκινήσει καμία εργασία. Βέβαια το δελτίο τύπου δεν διευκρίνιζε σε ποιου έτους τον Σεπτέμβριο αναφερόταν, αλλά όλοι καταλάβαμε πως αναφερόταν στον Σεπτέμβριο του 2024.

Θα ξεκινήσουν τελικά τα έργα της ανάπλασης των οδών τον Σεπτέμβριο του 2024; Θα ξεκινήσουν μέσα στο 2024; Ή μήπως θα έχουν τη μοίρα του κλειστού πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας και της οδού Ιπποδρομίου;

Εννιά μήνες διοίκησης Αλεξανδρίδη με πολλά λόγια, πολλές φωτογραφίες και καθόλου έργα. Εννιά μήνες διοίκησης Αλεξανδρίδη και καμία αλλαγή στην εικόνα του δήμου και στην καθημερινότητα των κατοίκων.

Οι μόνες αλλαγές είναι ότι πλέον υπάρχει ένας δημαρχιακός στρατός παντός τύπου επικοινωνιολόγων και ένα ανακάτεμα των Δημοτικών Υπηρεσιών με μετατάξεις εργαζομένων, αλλαγές που, κατά την άποψη του δημάρχου, θα έφερναν κοσμογονία. Το μόνο που έφεραν ήταν οπισθοδρόμηση.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ