Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ αφανής ήρωας της Λευκής Νύχτας του Ευόσμου

Ο αφανής ήρωας της Λευκής Νύχτας του Ευόσμου

Φωτογραφήθηκε πολύς κόσμος τη Λευκή Νύχτα. Παράγοντες του αυτοδιοικητικού χώρου, παράγοντες του επαγγελματικού χώρου, μέχρι και παράγοντες της κεντρικής πολιτικής σκηνής.

Πολλοί προσπάθησαν να πάρουν ένα μερίδιο της δόξας της επιτυχημένης Λευκής Νύχτας του Ευόσμου, άλλοι με το δίκιο τους και άλλοι καθ’ υπερβολή.

Υπήρξε όμως και κάποιος που δεν προσπάθησε να πάρει κανένα μερίδιο από τη δόξα της Λευκής Νύχτας, ενώ του αναλογεί και μάλιστα πολύ μεγάλο.

Ο μόνος που δεν φαίνεται στις φωτογραφίες της Λευκής Νύχτας είναι αυτός που έδωσε μεγάλες μάχες για να λυθούν όλα τα προβλήματα και να πάνε όλα καλά.

Ο αφανής ήρωας της Λευκής Νύχτας μπορεί να μην φαίνεται σε καμία φωτογραφία, αλλά αναφέρθηκε σ’ αυτόν ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού, Κώστας Βασιλειάδης, στη δήλωση που έκανε στην «Αγκίδα».

«Θέλω να ευχαριστήσω ονομαστικά τον Θόδωρο Κατσούκα, εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για δράσεις που αφορούν στην καθημερινότητά των πολιτών. Ο κύριος Κατσούκας ήταν δίπλα μας, συντόνιζε τις Υπηρεσίες του δήμου και έλυσε όλα τα προβλήματα που προέκυψαν, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων της Λευκής Νύχτας».

Τα παραπάνω είπε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού για τον άνθρωπο στον οποίο οφείλεται ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας της Λευκής Νύχτας, ο οποίος έδρασε χωρίς την παρουσία φωτογραφικών φακών.

Σερ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ