Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΒαλκανιονίκης ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης

Βαλκανιονίκης ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης

Του Γιάννη Καμαρινού

Μπορεί ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, στους οκτώμισι μήνες που διοικεί τον δήμο να μην έκανε απολύτως τίποτα, αλλά κατάφερε να γίνει βαλκανιονίκης!

«Αυτό που έγινε φέτος στον Εύοσμο, δεν έχει ξαναγίνει στα Βαλκάνια! Συνεχίζουμε για να κάνουμε τη μεγαλύτερη Λευκή Νύχτα στην Ευρώπη! Για αυτόν το νέο κόσμο κάνουμε αυτές τις εκδηλώσεις και πολλές ακόμη που θα ακολουθήσουν».

Τα παραπάνω είπε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου από την κεντρική εξέδρα της Λευκής Νύχτας, λίγο πριν τραγουδήσει η Μελίνα Ασλανίδου. Λίγο δηλαδή πριν την τραγουδίστρια, τραγούδησε ο κύριος δήμαρχος το γεγονός ότι έχρισε τον εαυτό του βαλκανιονίκη.

Κατάφερε λοιπόν ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης να γίνει βαλκανιονίκης Λευκής Νύχτας, αλλά όχι μόνο αυτό. Κατάφερε να γίνει και βαλκανιονίκης Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, αφού πουθενά στα Βαλκάνια δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στο χάλι αυτού που βρίσκεται στο Ελευθέριο Κορδελιό.

Με ένα σχολικό κτήριο σε τέτοια μαύρα χάλια, το οποίο δεν συντηρήθηκε το καλοκαίρι από τη διοίκηση Αλεξανδρίδη, προφανώς για λόγους κόστους, ο κύριος Αλεξανδρίδης ανέβηκε στην κεντρική εξέδρα της Λευκής Νύχτας και παρίστανε τον βαλκανιονίκη, αφού πρώτα βρήκε με ευκολία τις πολλές χιλιάδες ευρώ που χρειάστηκαν για το στήσιμο της εκδήλωσης, ενώ δεν τα βρήκε για τη συντήρηση του σχολείου.

Σε έναν δήμο με τόσο μεγάλα περιβαλλοντικά προβλήματα, υπάρχει Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης σ’ αυτά τα χάλια και η διοίκηση Αλεξανδρίδη, στην οποία φυσικά ανήκει ο λαλίστατος πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου Οσμών κύριος Καϊτετζίδης, στήνει Λευκές Νύχτες για να παριστάνει ο δήμαρχος τον βαλκανιονίκη Λευκών Νυχτών.

Ντροπή και ξανά ντροπή.

Μεγάλος σκακιστής ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου…
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ