Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓελοιογράφους κι όχι δημοσιογράφους πρέπει να προσλάβει ο κύριος Αλεξανδρίδης

Γελοιογράφους κι όχι δημοσιογράφους πρέπει να προσλάβει ο κύριος Αλεξανδρίδης

Του Γιάννη Καμαρινού

Με τον κύριο Λευτέρη Αλεξανδρίδη στη θέση του δημάρχου, ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου μπορεί να μην γίνει πρωταγωνιστής σε τίποτε άλλο, αλλά σίγουρα θα γίνει πρωταγωνιστής στο γέλιο.

Ο κύριος Λευτέρης Αλεξανδρίδης προσλαμβάνει τον έναν δημοσιογράφο μετά τον άλλον, καθιστώντας σαφές πως δεν έχει σκοπό να κάνει κανένα έργο και θέλει με τα λόγια να σώσει ό,τι σώζεται από τις προεκλογικές μεγαλοστομίες του.

Προσλαμβάνει δημοσιογράφους, επικοινωνιολόγους και «δημοσιοσχετίστες» με κάθε τρόπο. Ειδικούς συνεργάτες, γενικούς γραμματείς, πλησίον σύνταξης. Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου έχει ξεφύγει εντελώς.

Οι επιλογές του όμως και στους δημοσιογράφους δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερες από τις υπόλοιπες επιλογές του. Έτσι προχθές οι δημοσιογράφοι του τον «βάφτισαν» συμπατριώτη των παππούδων του, αντιπροχθές ξέχασαν να γράψουν τον τόπο διεξαγωγής της συναυλίας για τη Λευκή Νύχτα και τα λοιπά και τα λοιπά και τα λοιπά… η μία γκάφα μετά την άλλη!

Ο κύριος Αλεξανδρίδης όμως δεν χρειάζεται δημοσιογράφους. Ο κύριος Αλεξανδρίδης, για να διαφημίσει το ανύπαρκτο έργο του, χρειάζεται γελοιογράφους. Δεν θα κάνει που δεν θα κάνει απολύτως κανένα έργο, θα τον κάνει που θα τον κάνει τον δήμο πρωταγωνιστή μόνο στο γέλιο, ας τον κάνει με τους κατάλληλους επαγγελματίες και όχι με ερασιτέχνες.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ