Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠοιος έδωσε την άδεια για την κάθετη εξέδρα στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου;

Ποιος έδωσε την άδεια για την κάθετη εξέδρα στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου;

Στη Λευκή Νύχτα του Ευόσμου, χθες Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024, τοποθετήθηκε εξέδρα κάθετα στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, η οποία έπιασε σχεδόν όλο το οδόστρωμα, αφήνοντας μία μικρή δίοδο.

Στο σημείο που τοποθετήθηκε η συγκεκριμένη εξέδρα, ο κόσμος περνούσε με δυσκολία, καθώς είχε δημιουργηθεί αδιαχώρητο. Αντιλαμβάνεται κανείς τους κινδύνους που δημιουργούνταν από μια τέτοια κατάσταση, όταν στη Μεγάλου Αλεξάνδρου βρίσκονταν χιλιάδες άνθρωποι.

Επιπλέον η συγκεκριμένη εξέδρα ουσιαστικά χώριζε τη Μεγάλου Αλεξάνδρου στα δύο, αφού όσοι κινούνταν από δυτικά προς ανατολικά δεν επιχειρούσαν να περάσουν, λόγω του αδιαχώρητου που είχε δημιουργηθεί. Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης ήταν τα δρώμενα που γίνονταν από το σημείο της εξέδρας και προς ανατολικά να έχουν πολύ λίγο κόσμο.

Η συγκεκριμένη εξέδρα τοποθετήθηκε από τους διοργανωτές; Εάν δεν τοποθετήθηκε από τους διοργανωτές, ποιος έδωσε την άδεια για να τοποθετηθεί η εξέδρα με αυτόν τον τρόπο; Την έδωσε ο δήμος; Την έδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος; Ποιος από τους διοργανωτές έλεγχε τον τρόπο που στήνονταν τα happenings; Τι θα γινόταν εάν στηνόταν κι άλλες τέτοιες εξέδρες με τον ίδιο τρόπο στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου;

Εάν δεν έδωσαν οι διοργανωτές την άδεια για την τοποθέτηση της εξέδρας με αυτόν τον τρόπο, τι έκαναν ώστε να αποκατασταθεί η τάξη πριν δημιουργηθεί το αδιαχώρητο;

Στο συγκεκριμένο σημείο η Φιλαρμονική του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα και σταμάτησε να παίζει.

Σ.

Ποιος συντόνιζε τα happenings στη Λευκή Νύχτα;
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ