Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΙδρύεται Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών Διοίκησης Αλεξανδρίδη

Ιδρύεται Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών Διοίκησης Αλεξανδρίδη

Η διοίκηση Αλεξανδρίδη, για την οποία κάποιοι κακεντρεχείς και κακοήθεις λένε πως δεν κάνει απολύτως τίποτα, προχωράει με αποφασιστικά βήματα στη δημιουργία των απαραίτητων προϋποθέσεων, προκειμένου να κάνει το Δήμο Κορδελιού Ευόσμου Πρωταγωνιστή των Πρωταγωνιστών.

Στο πλαίσιο αυτό, ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου προχωράει στο διορισμό ενός ακόμα δημοσιογράφου στη θέση ειδικού συνεργάτη. Μόλις το γεγονός έγινε γνωστό, άρχισαν οι γνωστοί κακόβουλοι να κατηγορούν τον δήμαρχο και τη διοίκησή του, επειδή, λένε, δεν εκμεταλλεύεται τις θέσεις των ειδικών συνεργατών για να γίνουν έργα στο δήμο.

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου όμως έχει σχέδιο. Προσλαμβάνοντας τόσους δημοσιογράφους σε θέσεις ειδικών συνεργατών, δεν θα ιδρύσει μόνο μία Ένωση Συντακτών Διοίκησης Αλεξανδρίδη, όπως έγραψε ο κύριος Γιάννης Καμαρινός. Θα ιδρύσει μία Ένωση Συντακτών σε κάθε όροφο του δημαρχείου και όλες μαζί θα ιδρύσουν την Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών Διοίκησης Αλεξανδρίδη.

Φυσικά η Ένωση Συντακτών του κάθε ορόφου του δημαρχείου θα έχει το όνομά της. Δεν θα ονομάζεται δηλαδή Ένωση Συντακτών Διοίκησης Αλεξανδρίδη Ισογείου Δημαρχείου ή Ημιώροφου Δημαρχείου ή Πρώτου Ορόφου Δημαρχείου ή Δεύτερου Ορόφου Δημαρχείου. Θα φέρει το όνομα κάποιου Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου που δεν είναι δημοσιογράφος, αλλά είναι επικοινωνιολόγος ή επί των δημοσίων σχέσεων ή επί των τιμών, των χορών και των πανηγυριών.

Η Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών Διοίκησης Αλεξανδρίδη θα δώσει ώθηση στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου και θα τον κάνει Πρωταγωνιστή και στο Θέατρο Σκιών και στο Δελφινάριο, καθώς όλοι οι δήμοι της Ελλάδας μαζί δεν θα έχουν τόσους δημοσιογράφους όσους θα έχει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου.

Τάγκος

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου έχει και άλλους επί των δημοσίων σχέσεων
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ