Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕ όχι και να μας ειρωνεύεται για το υπόγειο πάρκινγκ ο κύριος...

Ε όχι και να μας ειρωνεύεται για το υπόγειο πάρκινγκ ο κύριος Διακάκης

Του Στέργιου Στεργιάδη

Κατά τη λογοδοσία της διοίκησης Αλεξανδρίδη στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου στις 28 Αυγούστου 2024, ο κύριος Στέλιος Διακάκης, Αντιδήμαρχος Αστικής Ανάπτυξης και Έργων Κορδελιού Ευόσμου, είπε πως επίκειται ανάθεση μελέτης, ώστε να ετοιμαστούν τα τεύχη δημοπράτησης για όλες τις εργασίες που απαιτούνται, προκειμένου να επαναλειτουργήσει νόμιμα το υπόγειο πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας στο Ελευθέριο Κορδελιό, καθώς έχει σύνθετες ηλεκτρομηχανικές εγκαταστάσεις.

Δηλαδή ο κύριος Διακάκης και η διοίκηση Αλεξανδρίδη ενέπαιζαν τον κόσμο όταν του έταζαν ότι στο τέλος του πρώτου εξαμήνου της θητείας τους θα λειτουργήσει το υπόγειο πάρκινγκ.

Μετά από οκτώ μήνες στην Αντιδημαρχία, ο κύριος Στέλιος Διακάκης ανακάλυψε ότι υπάρχουν σύνθετες ηλεκτρομηχανικές εγκαταστάσεις στο υπόγειο πάρκινγκ και γι’ αυτό απαιτούνται εργασίες για να επαναλειτουργήσει νόμιμα το πάρκινγκ. Δηλαδή όλα εκείνα που μας λέγανε για εργασίες προκειμένου να λειτουργήσει το πάρκινγκ στο τέλος του Ιουνίου του 2024, δεν ήταν αλήθεια.

Δεν φτάνει όμως που ο κύριος Διακάκης ανακοίνωσε πως τώρα γίνονται ενέργειες για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες, προκειμένου να λειτουργήσει το υπόγειο πάρκινγκ, χωρίς να προσδιορίσει το χρόνο λειτουργίας, αλλά επιπλέον έκρινε σκόπιμο να αναφερθεί σε κακοπροαίρετους που θα μιλήσουν για χρονοδιαγράμματα και ολοκλήρωσε λέγοντας πως το σωστό είναι το «κάλιο αργά παρά ποτέ».

Δεν φτάνει που ο κύριος Διακάκης έγινε αντιδήμαρχος τάζοντας, μαζί με τον επικεφαλής της παράταξής του κύριο Λευτέρη Αλεξανδρίδη, και τη λειτουργία του υπόγειου πάρκινγκ στο τέλος του πρώτου εξαμήνου της διοίκησής τους, αλλά επιπλέον έκρινε σκόπιμο να χαρακτηρίσει κακοπροαίρετους όσους τολμήσουμε να ρωτήσουμε για το χρονοδιάγραμμα επαναλειτουργίας του πάρκινγκ. Δηλαδή ο κύριος Διακάκης θα ανοίξει όποτε θέλει το υπόγειο πάρκινγκ και εμείς δεν πρέπει να ρωτάμε το πότε γιατί θα μας πει κακοπροαίρετους και γιατί κατά τη γνώμη του «κάλιο αργά παρά ποτέ».

Όμως ως εδώ και μη παρέκει με τη διοίκηση Αλεξανδρίδη. Δεν ανέχομαι από παιδάκια που μέχρι χθες δεν είχαν καμία σχέση με τα αυτοδιοικητικά να μας απευθύνονται με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο και να μας ειρωνεύονται. Και βέβαια θα ρωτήσω το χρονοδιάγραμμα και βέβαια απαιτώ να ξέρω για πότε προσδιορίζει τελικά η διοίκηση Αλεξανδρίδη τη λειτουργία του πάρκινγκ, όπως απαιτούσε να ξέρει ο κύριος Αλεξανδρίδης πότε θα λειτουργήσει το ΚΕΠ της Νέας Πολιτείας. Ε όχι επειδή τώρα είναι διοίκηση να απαιτούν διαφορετική συμπεριφορά από αυτήν που είχαν απέναντι στη διοίκηση Μανδαλιανού.

Όσο για τον τρόπο του κυρίου Στέλιου Διακάκη, ας τον συμμαζέψει ο κύριος Αλεξανδρίδης. Είναι δικαίωμά μας να ρωτάμε και υποχρέωσή τους να απαντάνε. Δεν θα μας φιμώσει κανένας και προπαντός χθεσινοί, που όπως σαν κομήτες εμφανίστηκαν, έτσι σαν κομήτες θα εξαφανιστούν.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ