Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑς έρθει ο κύριος Σεργουλόπουλος στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Ας έρθει ο κύριος Σεργουλόπουλος στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου

«Έχει μεγάλη διαφορά αυτό που λες, ότι σατίριζες ανθρώπους, πολιτικούς και το χαιρόντουσαν, σου έδιναν βραβεία, ενώ αυτή τη στιγμή υπάρχει μία διάθεση κάποιων ανθρώπων, που σατιρίζουν κάποιες ομάδες άλλων ανθρώπων, που στενοχωριούνται», είπε σε τηλεοπτική εκπομπή ο κύριος Φώτης Σεργουλόπουλος

Θα μας τρελάνει ο ηθοποιός Φώτης Σεργουλόπουλος με αυτά που λέει για τη σάτιρα. Ας έρθει ο κύριος Σεργουλόπουλος στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου να δει πόσο χαίρονται οι πολιτικοί όταν τους σατιρίζουμε.

Και για να έχουμε το καλό ρώτημα πόσους ξέρει ο κύριος Σεργουλόπουλος που χαίρονται όταν τους σατιρίζουν, γιατί εμείς ξέρουμε πολλούς πολιτικούς που χαίρονται μόνο όταν σατιρίζουμε τους άλλους, ενώ όταν σατιρίζουμε τους ίδιους τότε διαπράττουμε κακοήθεια εις βάρος τους.

Η πλάκα είναι ότι ο κύριος Σεργουλόπουλος είναι ηθοποιός και ουσιαστικά ισχυρίζεται πως από αρχαιοτάτων χρόνων οι πολιτικοί χαιρόντουσαν με τη σάτιρα και μοίραζαν βραβεία σ’ αυτούς που τους σατίριζαν.

Πέραν του ότι η σάτιρα μπορεί να απευθύνεται σε οποιονδήποτε αποφασίσει να εκθέσει τον εαυτό του στη δημόσια ζωή, κάτι που μάλλον φαίνεται να αγνοεί ο κύριος Σεργουλόπουλος γι’ αυτό και την περιορίζει στους πολιτικούς, στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου ελάχιστοι πολιτικοί χάρηκαν με τη σάτιρά μας και απάντησαν σατυρικά. Επιπλέον, απ’ όσο ξέρουμε, το ίδιο ισχύει και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Μάλλον ο κύριος Σεργουλόπουλος ζει σε μια παράλληλη Ελλάδα με πολιτικούς που εκλιπαρούν να τους σατιρίσουν.

Θεόφραστος Ασκλήπης

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ