Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓια γκεμπελισμό κατηγορεί ο Κλεάνθης Μανδαλιανός τη διοίκηση Αλεξανδρίδη

Για γκεμπελισμό κατηγορεί ο Κλεάνθης Μανδαλιανός τη διοίκηση Αλεξανδρίδη

Την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε πριν λίγη ώρα ο τέως δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός:

«Σίγουρα ο Δήμος έχει συνέχεια και τους πολίτες δεν τους αφορά το copyright κάποιων έργων. Εκείνο που θέλουν και απαιτούν από κάθε διοίκηση, είναι η βελτίωση της καθημερινότητας τους, η άνοδος του βιοτικού επιπέδου τους. Κοκορομαχίες μεταξύ παλιών και νέων διοικήσεων για την πατρότητα των έργων στο Δήμο μας δεν απασχολούν τους δημότες και περιμένουν να δουν τους τωρινούς διοικούντες να ολοκληρώσουν αυτά που ξεκίνησαν οι παλιοί.

Δεν είναι όμως τίμιο και ηθικό να απαξιώνεται με τέτοιο μεθοδευμένο τρόπο το έργο της δικής μας διοίκησης και να σφετερίζεται η διοίκηση Αλεξανδρίδη σημαντικές παρεμβάσεις που ξεκίνησαν με εντάξεις που έγιναν στις δικές μας μέρες.

Δεν μπορεί, κύριε Αλεξανδρίδη και Σία, να παραγκωνίζετε σχεδόν γκεμπελικά όλα αυτά που ξεκίνησαν τότε με δικές μας προσπάθειες και να κοκορεύεστε ότι οι αναπλάσεις οδικών αξόνων, οι αναβαθμίσεις αθλητικών χώρων -όπως το Αθλητικό Πάρκο Μαρόκο, που δεν κατάλαβα τη σκοπιμότητα των πρόσφατων εγκαινίων του- η δημιουργία πράσινων γωνιών και η βελτίωση σχολικών κτιρίων και υποδομών αποτελούν δικά σας έργα… Προέκυψαν από παρθενογένεση, κύριε Αλεξανδρίδη; Μήπως εντάχθηκαν σε χρηματοδοτικά προγράμματα μετά από προσπάθειες της δικής μας διοίκησης και τώρα καλείστε να τα περατώσετε εσείς;

Σας εύχομαι καλή επιτυχία πάντα εις όφελος των δημοτών, αλλά θα ήταν τουλάχιστον αξιοπρεπές και έντιμο να αναγνωρίσετε επιτέλους δημοσίως και τη δική μας συνεισφορά…. Πάψτε πια να είστε βασιλικότεροι του βασιλέως και να λειτουργείτε με τέτοια αλαζονεία..

Όπως είπα και σε προηγούμενη δημοσίευση μου…ΑΡΧΗ ΑΝΔΡΑ ΔΕΙΚΝΥΣΙ!»

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ