Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔεν θα μας τρελάνει ο κύριος Κώστας Βασιλειάδης

Δεν θα μας τρελάνει ο κύριος Κώστας Βασιλειάδης

Του Γιάννη Καμαρινού

Είναι προφανές πως ισχύει ότι η Τροχαία αποφασίζει ποιος δρόμος θα πεζοδρομηθεί στη Λευκή Νύχτα του Ευόσμου. Είναι όμως επίσης προφανές ότι στις 14 Σεπτεμβρίου 2024 διοργανώνεται η 2η Λευκή Νύχτα του Ευόσμου και όχι η 1η.

Άρα ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, κύριος Κώστας Βασιλειάδης, λέει μισές αλήθειες, γιατί ναι μεν η Τροχαία αποφάσισε ότι μπορεί να πεζοδρομηθεί μόνο η οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου, αλλά ξεχνάει να μας πει τι δράσεις έκανε ο Εμπορικός Σύλλογος στην περίοδο από την 1η έως τη 2η Λευκή Νύχτα.

Έκαναν ο κύριος Βασιλειάδης και ο Εμπορικός Σύλλογος κάποια δράση σε κάποια άλλη συνοικία του δήμου; Ακούσαμε διάφορες διαδόσεις και παραμύθια ότι οργάνωνε κάτι για την οδό Αντώνη Τρίτση, αλλά δεν το είδαμε ποτέ.

Άρα έχουν τα δίκια τους οι επαγγελματίες που είναι εκτός της πεζοδρόμησης για τη Λευκή Νύχτα και διαμαρτύρονται. Εάν ήθελε ο κύριος Βασιλειάδης να μην έχει γκρίνιες και αντιδράσεις, θα έκανε κάποια δράση σε κάποια συνοικία έναν ολόκληρο χρόνο. Αλλά δεν έκανε απολύτως τίποτα.

Για να μην τον αδικούμε βέβαια έκανε κάτι. Κατόπιν εορτής και αφού είχε ψηφιστεί η αύξηση 35% των Ανταποδοτικών Τελών από τη διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, τη διοίκηση Αλεξανδρίδη, κάτι ψέλλισε, γιατί το διάστημα που έπρεπε να αντιδράσει ο Εμπορικός Σύλλογος μήπως και δεν αυξηθούν τα Ανταποδοτικά Τέλη, ο κύριος Βασιλειάδης τήρησε σιγήν ιχθύος κάνοντας πλάτες στην αύξηση.

Άντε γιατί έχουμε τη διοίκηση του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, τη διοίκηση Αλεξανδρίδη, που προσπαθεί να μας τρελάνει, δεν θα έχουμε και τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, τον κύριο Κώστα Βασιλειάδη, να κάνει τα ίδια και να παίζει με τη νοημοσύνη μας.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ