Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚοροϊδία και για το στρατόπεδο Παπακυριαζή από τη διοίκηση Αλεξανδρίδη

Κοροϊδία και για το στρατόπεδο Παπακυριαζή από τη διοίκηση Αλεξανδρίδη

Του Γιάννη Καμαρινού

Από τη διοίκηση Αλεξανδρίδη μέχρι τώρα δεν είδαμε κανένα έργο, δεν είδαμε καμία δρομολόγηση έργου, αλλά είδαμε την κοροϊδία να πάει σύννεφο.

Στην κοροϊδία εντάσσονται και τα όσα λέει ο δήμαρχος για το στρατόπεδο Παπακυριαζή και δυστυχώς αναμασούν, χωρίς καμία έρευνα, κάποια Μέσα Ενημέρωσης.

Διαβάσαμε λοιπόν αυτές τις ημέρες να παρουσιάζονται ως ρεπορτάζ αυτά που λέει ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, σχετικά με το τμήμα του στρατοπέδου Παπακυριαζή που διεκδικεί ο δήμος και το κράτος είναι έτοιμο να του το δώσει.

Πώς όμως το κράτος θα δώσει τμήμα του στρατοπέδου Παπακυριαζή στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου; Δεν ανήκει πια το στρατόπεδο Παπακυριαζή στην Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε.;

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε., για όποιον δεν θυμάται, ζητούσε από το Δήμο Κορδελιού Ευόσμου να πληρώσει ενοίκιο για τα γήπεδα του Αθλητικού Πάρκου στο στρατόπεδο Παπακυριαζή και τα οποία τα έφτιαξε ο δήμος. Μετά κόπων και βασάνων καταφέραμε να μας παραχωρήσει δωρεάν τη χρήση τους.

Πώς τώρα η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε., που δεν μας παραχώρησε τα δικά μας γήπεδα αλλά μας παραχώρησε μόνο τη χρήση τους, θα μας παραχωρήσει δεκάδες στρέμματα του στρατοπέδου Παπακυριαζή; Έχει η διοίκηση Αλεξανδρίδη κάποια λογική εξήγηση ή για άλλη μια φορά το έχει ρίξει στα παραμύθια της Χαλιμάς;

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ