Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΣυμμετοχή της ΕΔΥΕΘ στη διοργάνωση «ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ 2024»

Συμμετοχή της ΕΔΥΕΘ στη διοργάνωση «ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ 2024»

Το παρακάτω δελτίο τύπου εξέδωσε η Επιτροπή και τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης:

«Η Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης, συμμετέχει και φέτος με περίπτερο στην καθιερωμένη διοργάνωση “Βαλκανική Πλατεία” του Δήμου Νεάπολης – Συκεών, από Δευτέρα 2 έως την Κυριακή 8 Σεπτέμβρη 2024.

Στο περίπτερο οι επισκέπτες θα μπορέσουν να πληροφορηθούν για τη δράση της ΕΔΥΕΘ, θα βρουν ενημερωτικά υλικά, καθώς και το περιοδικό της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ), βιβλία και άλλα υλικά.

Η ΕΔΥΕΘ καλεί τα μέλη και του φίλους της να επισκεφτούν το περίπτερο και να στηρίξουν τη δράση του αντιιμπεριαλιστικού – αντιπολεμικού κινήματος ειρήνης της πόλης μας.

Ταυτόχρονα η ΕΔΥΕΘ στηρίζει τη διοργάνωση της Καλλιτεχνικής Ομάδας FireArt παρουσίασης της “Πρώτης Διεθνούς Biennale Χαρακτικής και Σχεδίου Μικρών Διαστάσεων της Μπίτολα” που γίνεται στα πλαίσια της διοργάνωσης «Βαλκανική Πλατεία». Η έκθεση των έργων γίνεται στην Αίθουσα Τέχνης Νεάπολης (Ελ. Βενιζέλου 125, πλησίον του χώρου των περιπτέρων της διοργάνωσης) από 3 έως 15 Σεπτέμβρη 2024, ώρες 19:00 έως 21:00.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα γίνουν την Τρίτη, 3 Σεπτέμβρη 2024, ώρα 20:00.

Καλούμε τους φίλους και τα μέλη της ΕΔΥΕΘ να παραβρεθούν».

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ