Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤόσο ενδιέφερε την αντιπολίτευση να ρωτήσει τη διοίκηση Αλεξανδρίδη

Τόσο ενδιέφερε την αντιπολίτευση να ρωτήσει τη διοίκηση Αλεξανδρίδη

Χαμό προκάλεσαν οι κύριοι Σταυρίδης και Σωτηράκης στην αρχή της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 28ης Αυγούστου 2024, γιατί ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου δεν είχε θέσει διαδικασία ερωτήσεων/τοποθετήσεων και γιατί η αντιπολίτευση ήθελε να ρωτήσει σημαντικά πράγματα.

Την ίδια μέρα όμως, με απόσταση δύο ωρών, το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδρίαζε με τη διοίκηση Αλεξανδρίδη να απαντάει στη διαδικασία της λογοδοσίας σε ερωτήσεις της αντιπολίτευσης. Πόσες ερωτήσεις έκανε η αντιπολίτευση στη διοίκηση Αλεξανδρίδη;

Από την παράταξη Μανδαλιανού, στην οποία ανήκουν οι κύριοι Σωτηράκης και Σταυρίδης, έκαναν ερωτήσεις μόνο τρεις δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ διαθέτει οκτώ συνολικά δημοτικούς συμβούλους.

Από την παράταξη Μανούκα, με την επικεφαλής της παράταξης κυρία Μαρία Μανούκα να διαμαρτύρεται συνεχώς γιατί έχει να πει πολλά και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου δεν την αφήνει, έκαναν ερωτήσεις επίσης τρεις δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ διαθέτει έξι συνολικά δημοτικούς συμβούλους.

Μάλιστα ένας δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Μανδαλιανού κι ένας δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Μανούκα έκαναν ακριβώς την ίδια ερώτηση! Δύο παρατάξεις, που διαθέτουν συνολικά 14 δημοτικούς συμβούλους, έκαναν συνολικά 5 ερωτήσεις!!

Μόνο από την παράταξη Κοκονά έκαναν ερωτήσεις και οι δύο εκλεγμένοι δημοτικοί της σύμβουλοι.

Τόση μεγάλη σκασίλα έχουν οι παρατάξεις Μανδαλιανού και Μανούκα να ρωτήσουν τη διοίκηση Αλεξανδρίδη και δεν ρωτάνε, επειδή δήθεν δεν αφήνει τους δημοτικούς τους συμβούλους ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου να ρωτήσουν.

Αν ήθελαν οι παρατάξεις Μανδαλιανού και Μανούκα να ρωτήσουν για σπουδαία πράγματα, θα ρωτούσαν στη διαδικασία της λογοδοσίας. Το πρόβλημά τους όμως δεν ήταν ότι ήθελαν να ρωτήσουν και δεν τους άφησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρης Κεραμιδάς. Το πρόβλημά τους ήταν ότι ήθελαν να κάνουν σόου και δεν τα κατάφεραν.

Κιμ. Ο.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ