Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΨήφισε και η παράταξη Μανδαλιανού κατά των συγχωνεύσεων τμημάτων σχολείων

Ψήφισε και η παράταξη Μανδαλιανού κατά των συγχωνεύσεων τμημάτων σχολείων

Με καυστικό τρόπο σχολίασε στο facebook αναγνώστρια της «Αγκίδας» το δημοσίευμα με τίτλο «Ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου ενάντια στις συγχωνεύσεις τμημάτων και υποβαθμίσεις σχολείων». Το σχόλιο είναι το εξής:

«Ψήφισε κ η προηγούμενη αρχή υπέρ αυτής της απόφασης ; 😂 Οι ίδιοι που ήθελαν να καταργήσουν ολόκληρο σχολείο και να το συγχωνεύσουν μαζί με άλλο ,τώρα κόπτονται για τις συγχωνεύσεις τμημάτων και για τα εργαστήρια των θετικών επιστημών ;😂

O tempora o mores !»

Η αναγνώστρια αναφέρεται στην πολυετή εμμονική προσπάθεια της διοίκησης Μανδαλιανού να στοιβάξει το 19ο με το 24ο Δημοτικά Σχολεία Ευόσμου στο νεοανεγερθέν κτήριο του δεύτερου. Μάλιστα ο τέως δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, δεν δίσταζε να διακηρύσσει συνεχώς, σε όλους τους τόνους, ότι το στοίβαγμα ήταν προσωπικό του στοίχημα.

Για να μην έχει απορίες η αναγνώστρια, ο κύριος Μανδαλιανός χαρακτήρισε καλά και άγια όσα είπε ο κύριος Μπαλτάς, ο πρόεδρος του Η΄ Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης δυτικής Θεσσαλονίκης, ο οποίος εισηγήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου το ψήφισμα κατά των συγχωνεύσεων τμημάτων σχολείων.

«Έχει απόλυτο δίκιο. Το σημαντικότερο είναι τα παιδιά να έχουν ένα σωστό μορφωτικό επίπεδο και σωστές συνθήκες στη διαδικασία της εκπαίδευσής τους», συμπλήρωσε ο κύριος Μανδαλιανός, κάνοντας τους παρισταμένους να μην πιστεύουν στ’ αυτιά τους, αφού μόλις πέρασε ένας χρόνος από τότε που προσπαθούσε να στοιβάξει τα δύο σχολεία, χαρακτηρίζοντας προσωπικό στοίχημα εκείνην την προσπάθεια.

Κιμ. Ο.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ