Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓιατί ψάχνει απεγνωσμένα να δώσει τον Σαμάτα;

Γιατί ψάχνει απεγνωσμένα να δώσει τον Σαμάτα;

Του Γιάννη Καμαρινού

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει απεγνωσμένα να δώσει τον Σαμάτα και φαίνεται ότι επικρατεί μεγάλη στεναχώρια γιατί δεν βρίσκεται καμία ομάδα να τον πάρει.

Βρέθηκε η Ομόνοια Λευκωσίας, αλλά ζητάει από τον ΠΑΟΚ να πληρώσει τα μισά χρήματα του συμβολαίου του Σαμάτα, πράγμα που ο Δικέφαλος του Βορρά δεν θέλει να κάνει.

Κατά τη γνώμη μου, κάνει λάθος ο ΠΑΟΚ και δεν πληρώνει τα μισά, ώστε να τελειώσει. Σε λίγο η Ομόνοια μπορεί να του ζητήσει να τα πληρώσει όλα και να ζητήσει επιπλέον πριμ για την ίδια, επειδή θα τον πάρει.

Από την άλλη, σκέφτομαι ότι στον ΠΑΟΚ δεν πρέπει να αγχώνονται τόσο πολύ. Ίσως πρέπει να σκεφτούν να τον κρατήσουν, αφού το παιδί τρέχει πάρα πολύ. Το μόνο πρόβλημά του είναι ότι δεν βάζει γκολ.

Ο τοπικός Αλέφαντος, χωρίς να αγχώνεται καθόλου, κρατάει τον τοπικό Σαμάτα και άλλους τοπικούς Σαματάδες, γιατί τρέχουν. Το ότι τρέχουν στο γάμο του Καραγκιόζη, χωρίς να βάζουν γκολ, δεν τον πειράζει καθόλου. Γιατί να τον πειράζει όμως; Με τέτοιο κοουτσάρισμα, τέτοιο τρέξιμο θα κάνουν!

Ίσως βέβαια να κάνω λάθος σύγκριση, γιατί στο ζύγι μπαίνουν και οι δύο προπονητές, που όπως και να το κάνεις είναι η μέρα με τη νύχτα! Ο ένας θέλει ομάδα πρωταθλήτρια και πρωταγωνίστρια στα γήπεδα και ο άλλος στο Δελφινάριο.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ