Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΘα έπρεπε να ντρέπεται ο δήμαρχος για την απάντηση σχετικά με την...

Θα έπρεπε να ντρέπεται ο δήμαρχος για την απάντηση σχετικά με την παρουσία Τσαμπαζλή

Του Γιάννη Καμαρινού

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, της 28ης Αυγούστου 2024, ο πρώην αντιδήμαρχος Παιδείας Γιώργος Σταυρίδης ρώτησε γιατί στην προηγούμενη συνεδρίαση ήταν παρών ο κύριος Αλέξανδρος Τσαμπαζλής.

Ο κύριος Σταυρίδης επισήμανε ότι η διοίκηση ενώ έβγαλε έξω από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου τις σχολικές καθαρίστριες, άφησε μέσα τον κύριο Τσαμπαζλή. Ο Γιώργος Σταυρίδης ρώτησε αν ο κύριος Τσαμπαζλής είναι συνεργάτης του δημάρχου ή ειδικός σύμβουλος και με αυτή την ιδιότητα έμεινε στη συνεδρίαση.

Φυσικά τα περισσότερα από τα παραπάνω ο κύριος Σταυρίδης τα είπε με κλειστό μικρόφωνο, αφού, δυστυχώς, φρόντισε γι’ αυτό ο Μίμης Κεραμιδάς.

Στην εύλογη ερώτηση του κυρίου Σταυρίδη, ο κύριος Λευτέρης Αλεξανδρίδης, που μάλλον δεν αντιλαμβάνεται ότι είναι δήμαρχος του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της βόρειας Ελλάδας, απάντησε ρωτώντας τον πρώην αντιδήμαρχο Παιδείας γιατί δεν έβαλε το θέμα στη λογοδοσία και είπε ότι θα απαντήσει όταν ο κύριος Σταυρίδης θέσει το θέμα στις ανακοινώσεις/προτάσεις!

Θα έπρεπε να ντρέπεται ο κύριος Αλεξανδρίδης για την απάντηση που έδωσε. Δεν φτάνει που κυνηγούσε να βγάλει έξω από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου τις σχολικές καθαρίστριες και άλλους δημότες, δεν φτάνει που άφησε μέσα τον φίλο του, αλλά επιπλέον δήλωσε πως για να απαντήσει γι’ αυτή του την απαράδεκτη στάση, θέλει και επίσημη ερώτηση.

Μήπως ο κύριος Αλεξανδρίδης θέλει να του πρωτοκολλήσουμε την ερώτηση για τον κύριο Τσαμπαζλή; Ο κατήφορος του κυρίου Αλεξανδρίδη, δυστυχώς, δεν πρόκειται να έχει τέλος. Ειλικρινά λυπάμαι που στον κατήφορο αυτό συμμετέχει ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Μίμης Κεραμιδάς.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ