Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜε τις κωλοτούμπες του κυρίου Αλεξανδρίδη ο δήμος δεν γίνεται Πρωταγωνιστής

Με τις κωλοτούμπες του κυρίου Αλεξανδρίδη ο δήμος δεν γίνεται Πρωταγωνιστής

Του Γιάννη Καμαρινού

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 28ης Αυγούστου 2024, ο δήμαρχος κύριος Λευτέρης Αλεξανδρίδης μίλησε για διάφορους που γράφουν ώστε να κεντρίσουν το ενδιαφέρον και να διαμορφώσουν ύπαρξη σ’ αυτόν τον δήμο, γιατί μάλλον δεν έχουν.

Ποιοι γράφουν και γιατί γράφουν; Σε τι αναφέρθηκε ο κύριος Αλεξανδρίδης; Από τι πήρε την αφορμή για να μιλήσει για ανθρώπους που μάλλον δεν έχουν ύπαρξη στον δήμο και ψάχνουν να τη βρουν;

Ο κύριος Αλεξανδρίδης αναφέρθηκε στις αναπλάσεις οδών και παραδέχτηκε ότι το έργα αυτά τα ξεκίνησε η προηγούμενη διοίκηση, η διοίκηση Μανδαλιανού. Ο κύριος Αλεξανδρίδης παράστησε τον γενναίο δήμαρχο που αναγνωρίζει τα καλά που έκανε ο προηγούμενος δήμαρχος.

Όμως στο δελτίο τύπου, που εξέδωσε για τις αναπλάσεις των οδών, παρουσίασε τα συγκεκριμένα έργα σαν δικό του κατόρθωμα. Πουθενά η προηγούμενη διοίκηση. Γι’ αυτήν την αθλιότητα να προσπαθεί να πιστωθεί τις αναπλάσεις των οδών είχαμε γράψει. Το γεγονός ότι πήγε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο και έκανε μια περήφανη κωλοτούμπα, παραχωρώντας στον κύριο Μανδαλιανό ένα μερίδιο συμμετοχής στο έργο των αναπλάσεων οδών, δεν αλλάζει όσα είχε γράψει στο δελτίο τύπου.

Ο κύριος Αλεξανδρίδης ζήτησε την υποστήριξη και την ψήφο των δημοτών για να κάνει τον δήμο Πρωταγωνιστή. Για να κάνει Πρωταγωνιστή τον δήμο τον στηρίξαμε και όχι για να παριστάνει τον αθλητή της Ενόργανης Γυμναστικής, επιδιδόμενος σε κωλοτούμπες. Με τις κωλοτούμπες του ο δήμος Πρωταγωνιστής δεν πρόκειται να γίνει.

Δεν φτάνει όμως που ο κύριος Αλεξανδρίδης έκανε μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου την κωλοτούμπα, αλλά επιπλέον τόλμησε να μιλήσει για διάφορους που γράφουν προσπαθώντας να αποκτήσουν ύπαρξη σ’ αυτόν τον δήμο, γιατί μάλλον δεν έχουν.

Μα σ’ αυτόν τον δήμο έγινε πρώτα δημοτικός σύμβουλος ο ανύπαρκτος μέχρι τότε κύριος Λευτέρης Αλεξανδρίδης και τώρα έγινε και δήμαρχος. Εάν τον μετρούσαμε τον κύριο Αλεξανδρίδη με βάση την ύπαρξή του στον δήμο, το πολύ να τον κάναμε επιστάτη στην Τεχνική Υπηρεσία, αφού η μόνη του παρουσία στον δήμο ήταν η ανέγερση οικοδομών.

Εμείς δεν μετρήσαμε όμως τον κύριο Αλεξανδρίδη με βάση την ύπαρξή του στον δήμο, αλλά με βάση τις μεγαλοστομίες του και την όρεξη που έδειξε για προσφορά. Πάει πολύ να μιλάει ο κύριος Αλεξανδρίδης για ανύπαρκτους στον δήμο που ψάχνουν να διαμορφώσουν ύπαρξη.

Θα πει κι άλλα τέτοια στρογγυλά ο κύριος Αλεξανδρίδης και θα τα πει γιατί δεν έχει κάνει τίποτα μέχρι τώρα, ούτε και έχει σκοπό να κάνει. Γιατί εάν είχε κάνει έργο ή είχε σκοπό να κάνει έργο, δεν θα τον πείραζε η κριτική. Τον πειράζει, γιατί τελικά δεν ήθελε απλά να τον στηρίξουμε για να εκλεγεί δήμαρχος. Κυρίως ήθελε να τον στηρίξουμε στο τίποτα που κάνει ως δήμαρχος. Αυτό δεν πρόκειται να γίνει, οπότε ας ετοιμαστεί να ρίξει κι άλλη χολή. Μόνο γι’ αυτό φαίνεται τελικά πως είναι ικανός και για κωλοτούμπες.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ