Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚύριε Τσιότσο να πάρετε συνέντευξη από τον κύριο Καϊτετζίδη

Κύριε Τσιότσο να πάρετε συνέντευξη από τον κύριο Καϊτετζίδη

Του Γιάννη Καμαρινού

Κύριε Τσιότσο, παρ’ όλο που ποτέ δεν μου απαντήσατε σε όσα σημαντικά σας ρώτησα, εγώ θα σας απευθύνω ξανά το λόγο, γιατί νομίζω ότι χρειάζεται, μιας και αποφασίσατε να γίνεται δημοσιογράφος εκτός από αρθρογράφος.

Κατ’ αρχάς δεν συμφωνώ με τους περιορισμούς που έθεσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, Δημήτρης Κεραμιδάς, όσον αφορά τους παρόντες στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου κατά τις συνεδριάσεις. Πιστεύω ότι η αίθουσα θα έπρεπε να είναι ανοιχτή για όλους.

Επειδή όμως εσείς θέλετε να είστε παρών στην αίθουσα σαν δημοσιογράφος και ο κύριος Κεραμιδάς δεν σας αφήνει, σας υπόσχομαι ότι θα τον πιάσω από το γιακά, για να μην γράψω από τον λαιμό και παρεξηγηθώ, προκειμένου να σας δώσει άδεια. Και μάλιστα θα τον πιέσω να δώσει άδεια όχι μόνο σ’ εσάς, αλλά και στον φίλο και συνεργάτη σας, που επίσης θέλει να παραστήσει τον δημοσιογράφο. Εάν δεν το κάνει ο κύριος Κεραμιδάς θα έρθω και θα κάνω καθιστική διαμαρτυρία στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Για να το κάνω όμως αυτό, θα πρέπει να αποδείξετε ότι δεν θέλετε να παραστήσετε τον δημοσιογράφο, αλλά ότι θέλετε να είστε δημοσιογράφος. Αν λοιπόν θέλετε να είστε δημοσιογράφος να αφήσετε τις μεγάλες και μικρές βίδες στις παιδικές χαρές, να αφήσετε τα φανάρια που λειτουργούν και δεν λειτουργούν, να αφήσετε το όνομα του δήμου. Με όλα αυτά μπορείτε να ασχοληθείτε και μετά.

Ξεκινήστε κύριε Τσιότσο παίρνοντας συνέντευξη από τον κύριο Καϊτετζίδη, συνοδοιπόρο σας στην ομάδα που εξέδωσε τη Μαύρη Βίβλο της διοίκησης Μανδαλιανού και επιτέλους ρωτήστε τον:

  • Γιατί δεν ενημέρωσε ποτέ κανέναν για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Ελευθερίου Κορδελιού τον Δεκέμβριο του 2009, στην οποία ομόφωνα αποφάσισαν να ζητήσουν τον τίτλο ιδιοκτησίας του ΘΕΠΑΝ από τη Διεύθυνση Γεωργίας.
  • Γιατί δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ να μάθει ποια ήταν η απάντηση της Διεύθυνσης Γεωργίας, γιατί ισχυρίζεται ότι δεν τους ενημέρωσε η τότε διοίκηση Λαφαζανίδη.

Κατά τη λογοδοσία της διοίκησης Αλεξανδρίδη στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 26 Ιουνίου 2024, ο συνοδοιπόρος σας κύριος Καϊτετζίδης επιτέθηκε φραστικά στον δημοτικό σύμβουλο Θανάση Κοκονά με διάφορες ειρωνείες και πονηριές. Μεταξύ αυτών είπε ότι ουσιαστικά ο ίδιος και όχι ο Λεωνίδας Ναθαναηλίδης προσκόμισε στο Δημοτικό Συμβούλιο απόδειξη ότι ο τίτλος ιδιοκτησίας του ΘΕΠΑΝ μπορεί να παραληφθεί μόνο από τον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου και επίσης μίλησε για ένα ενημερωτικό δελτίο στο οποίο αναφέρεται η συμφωνία του για το ΘΕΠΑΝ με τον μακαριστό Μητροπολίτη Διονύσιο Α΄.

Να ρωτήσετε κύριε Τσιότσο τον κύριο Καϊτετζίδη πότε ανακάλυψε την ύπαρξη τίτλου ιδιοκτησίας του ΘΕΠΑΝ και να του ζητήσετε να δημοσιεύσετε αυτό το ενημερωτικό δελτίο, στο οποίο αναφέρεται η συμφωνία του με τον μακαριστό Μητροπολίτη για το ΘΕΠΑΝ. Να τον ρωτήσετε επίσης τι απάντησε στην έγγραφη απαίτηση του τότε Μητροπολίτη για κυριότητα της Εκκλησίας επί του ΘΕΠΑΝ και γιατί, ενώ υπήρχε η έγγραφη διεκδίκηση του Μητροπολίτη επί του ΘΕΠΑΝ, ο κύριος Καϊτετζίδης λίγο καιρό αργότερα έδωσε τόσα χρήματα σε έργα στην Εκκλησία στη βάση μιας προφορικής συμφωνίας με τον Μητροπολίτη, την οποία συμφωνία κανείς άλλος, εκτός του κυρίου Καϊτετζίδη, δεν επιβεβαιώνει.

Να πάρετε συνέντευξη επίσης, μαζί με τον συνεργάτη σας εκκολαπτόμενο δημοσιογράφο, από την κυρία Μανούκα και από όλη την παράταξή της, ακόμα και από αυτούς που είναι με το ένα πόδι μέσα και με το ένα πόδι έξω, και να τους ρωτήσετε να σας πούνε ξεκάθαρα την άποψή τους σχετικά με το σε ποιον ανήκει το ΘΕΠΑΝ.

Αυτά κύριε Τσιότσο, γιατί το ΘΕΠΑΝ είναι ένα τεράστιο εν εξελίξει σκάνδαλο και γιατί συμμετείχατε στον αποπροσανατολισμό με τη συμμετοχή σας σ’ εκείνην την ομάδα των παρατρεχάμενων Καϊτετζίδη που εκπόνησε τη Μαύρη Βίβλο της διοίκησης Μανδαλιανού, πριμοδοτώντας τον κύριο Καϊτετζίδη, εξαιτίας αυτού του γεγονότος, με εκατοντάδες ψήφους.

Περιμένω να πάρετε τις συνεντεύξεις κύριε Τσιότσο.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ