Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠοιοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Κορδελιού Ευόσμου πιάστηκαν στα χέρια;

Ποιοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Κορδελιού Ευόσμου πιάστηκαν στα χέρια;

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της διοίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου πιάστηκε στα χέρια με υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της μείζονος αντιπολίτευσης.

Αφορμή υπήρξε η παρατήρηση του δεύτερου για τον δείκτη νοημοσύνης του πρώτου εξαιτίας της δυνατότητας κατανόησης ενός κειμένου.

Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο κείμενο για να το κατανοήσει κανείς πρέπει να είναι πολύ καλός γνώστης των όσων συμβαίνουν στο δήμο και πάλι έχει ερωτήματα, αφού το κείμενο είναι έτσι γραμμένο, ώστε αυτός που το έγραψε να μην δεχτεί καμιά μήνυση.

Ποιοι παράγοντες πιάστηκαν στα χέρια σπάζοντας τραπέζια και χρειάστηκε η επέμβαση τρίτων για να μην χαλάσουν το μαγαζί στο οποίο βρίσκονταν;

Όσον αφορά το κείμενο, καλούμε τον δεύτερο, που αναφέρθηκε στον δείκτη νοημοσύνης του πρώτου, να το στείλει στην «Αγκίδα» με την υπογραφή του και θα το δημοσιεύσουμε αμέσως. Αν είναι τόσο μάγκας, ας γράψει και ονόματα για να καταλάβουν και οι δημότες τι λέει και σε ποιους αναφέρεται το κείμενο, γιατί έτσι όπως είναι το κείμενο, κανείς, εκτός από αυτούς που ξέρουν καλά τα του δήμου, δεν καταλαβαίνει τι λέει και σε ποιον αναφέρεται.

Σ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ