Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠερί δολοφονίας χαρακτήρων στελεχών του Σωματείου Εργαζομένων Κορδελιού Ευόσμου

Περί δολοφονίας χαρακτήρων στελεχών του Σωματείου Εργαζομένων Κορδελιού Ευόσμου

Του Σωτήρη Παπανικολάου

Μόνο γέλιο μού προκαλούν τα όσα λένε και γράφουν στελέχη του τοπικού Σωματείου Εργαζομένων Κορδελιού Ευόσμου για δολοφονία των χαρακτήρων τους από την κίτρινη ιστοσελίδα του δήμου, αναφερόμενοι προφανώς στην «Αγκίδα».

Είναι αστείο να μιλάνε για δολοφονία χαρακτήρων αυτοί που μας κατασυκοφάντησαν με αστήρικτες και ατεκμηρίωτες καταγγελίες, οι οποίες κατέπεσαν όλες.

Είναι αστείο να μιλάνε για δολοφονία χαρακτήρων αυτοί που δεν μας ζήτησαν ούτε μισό συγνώμη όταν οι καταγγελίες τους σε βάρος μας αποδείχθηκαν αβάσιμες.

Είναι αστείο να μιλάνε για δολοφονία χαρακτήρων από την «Αγκίδα», την ενημερωτική ιστοσελίδα που δεν παρασύρθηκε από τις αβάσιμες καταγγελίες τους για σκάνδαλα και δεν ξέχασε το μόνο αληθινό σκάνδαλο που υπήρχε στο δήμο και ήταν αυτό του ΘΕΠΑΝ.

Είναι αστείο να μιλάνε για δολοφονία χαρακτήρων αυτοί που εξαιτίας τους διαπομπευθήκαμε από πανελλήνιας εμβέλειας και κυκλοφορίας Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τα οποία αναμασούσαν τις καταγγελίες τους χωρίς να κάνουν καμία έρευνα.

Δέκα χρόνια ατεκμηρίωτων καταγγελιών σε βάρος συναδέλφων τους υπαλλήλων του δήμου και τολμάνε αυτοί οι άνθρωποι να μιλάνε για κιτρινισμό χωρίς να κιτρινίζουν από ντροπή.

Ο Σωτήρης Παπανικολάου είναι συνταξιούχος δημοτικός υπάλληλος του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, πρώην διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου και πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ νομού Θεσσαλονίκης

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ