Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑπέτυχε η προσπάθεια σόου του κυρίου Μανδαλιανού με τις σχολικές καθαρίστριες

Απέτυχε η προσπάθεια σόου του κυρίου Μανδαλιανού με τις σχολικές καθαρίστριες

Ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κορδελιού Ευόσμου και τέως δήμαρχος, δεν φτάνει που κατέθεσε ο ίδιος τις υπογραφές της αντιπολίτευσης με αίτημα να συγκληθεί Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να συζητηθεί η πρόσληψη με πλήρες ωράριο για το σχολικό έτος 2024-2025 όλων των σχολικών καθαριστριών που εργάστηκαν το σχολικό έτος 2023-2024, αλλά επιπλέον όταν ρωτήθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 7ης Αυγούστου 2024 από τον πρόεδρο για το αν θα εισηγηθεί ο ίδιος το θέμα, απάντησε καταφατικά.

Εισηγήθηκε λοιπόν το θέμα της πρόσληψης όλων των σχολικών καθαριστριών με πλήρες ωράριο ο άνθρωπος που, ως δήμαρχος, έβγαλε την ψυχή τους και την ψυχή όσων ασχολήθηκαν με το θέμα, εισηγούμενος τότε τρίωρη απασχόληση με το επιχείρημα ότι έτσι δουλεύουν καλύτερα.

Πέντε λεπτά δόθηκαν στον κύριο Μανδαλιανό από το προεδρείο για να αναπτύξει το θέμα κι εκείνος το ανέπτυξε στο μισό χρόνο. Τι άλλωστε να έλεγε. Τα όσα ανεκδιήγητα εξέφραζε η διοίκησή του τα προηγούμενα χρόνια για το ίδιο ζήτημα;

Όταν τελείωσε την εισήγηση ο κύριος Μανδαλιανός, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του ζήτησε να παραμείνει στο βήμα για να δεχθεί ερωτήσεις ως εισηγητής και την πρώτη ερώτηση την έκανε ο Βασίλης Βόγγαλης, Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, «κολλώντας στον τοίχο» τον τέως δήμαρχο, για τα όσα έλεγε τα προηγούμενα χρόνια σχετικά με το θέμα των σχολικών καθαριστριών.

Ο κύριος Μανδαλιανός και κάποιοι από την παράταξή του αντέδρασαν έντονα, καθώς όπως φώναζαν, απαντήσεις θα έπρεπε να δώσει η διοίκηση Αλεξανδρίδη και όχι ο τέως δήμαρχος.  «Τόσα χρόνια απαντούσα εγώ, τώρα να απαντήσει η διοίκηση Αλεξανδρίδη», είπε ο τέως δήμαρχος. Γιατί όμως να μην δώσει απαντήσεις ο κύριος Μανδαλιανός, αφού αυτός ανέλαβε να εισηγηθεί το θέμα; Εάν δεν δώσει απαντήσεις ο εισηγητής ποιος θα δώσει;

Πάνω στον εκνευρισμό του ο τέως δήμαρχος, προσπαθώντας να κατέβει από το βήμα για να μην απαντήσει σε ερωτήσεις, μίλησε για σόου των σχολικών καθαριστριών καθοδηγούμενο από άλλους επί των ημερών της διοίκησής του, διευκρινίζοντας ότι βάζει τη λέξη σόου σε εισαγωγικά, ενώ «πέταξε την μπάλα» για τις όποιες απαντήσεις στον πρώην αντιδήμαρχο Παιδείας Γιώργο Σταυρίδη.

Όλα αυτά θα είχαν αποφευχθεί εάν ο κύριος Μανδαλιανός άφηνε να γίνει η εισήγηση από κάποιον άλλο επικεφαλής της αντιπολίτευσης. Κανέναν άλλον από τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης δεν θα μπορούσε η διοίκηση να τον «κολλήσει στον τοίχο», όπως έκανε με τον κύριο Μανδαλιανό. Όμως ο κύριος Μανδαλιανός αποφάσισε να εισηγηθεί το θέμα, γιατί ακριβώς θεώρησε ότι μπορεί να κάνει σόου.

Δεν τα κατάφερε ο κύριος Μανδαλιανός να κάνει σόου και αναγκάστηκε να φύγει τρέχοντας από το βήμα χωρίς να απαντήσει σε τίποτα. Η εργασία όμως των σχολικών καθαριστριών δεν είναι κωμωδία για να πιστεύει ότι μπορεί να κάνει σόου με αυτό το ζήτημα ο κύριος Μανδαλιανός και να αναλαμβάνει να κάνει μια εισήγηση την οποία δεν μπορεί να υποστηρίξει.

Βασίλης Κιμ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ