Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΘα είναι υποψήφιος δήμαρχος ο Γιάννης Καμαρινός;

Θα είναι υποψήφιος δήμαρχος ο Γιάννης Καμαρινός;

Του Στέργιου Στεργιάδη

Όλο και περισσότερο στην κοινωνία του δήμου μας, του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της βόρειας Ελλάδας, ακούγεται το ερώτημα σχετικά με το αν θα είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος ο Γιάννης Καμαρινός.

Το ερώτημα απορρέει από τις παρεμβάσεις και την αρθρογραφία του Γιάννη Καμαρινού και ορισμένοι σκέφτονται ότι έχει μείνει ενεργός στα κοινά γιατί ακριβώς θα προσπαθήσει να θέσει ξανά υποψηφιότητα για τη δημαρχία.

Η άποψή μου είναι πως ο Γιάννης Καμαρινός έχει παραμείνει ενεργός στα αυτοδιοικητικά, γιατί τον πονάει το δήμο μας και δεν εμπλεκόταν στα κοινά από προσωπική φιλοδοξία και ματαιοδοξία. Έχει παραμείνει ενεργός στα αυτοδιοικητικά γιατί τον ενδιαφέρει η πρόοδος του δήμου και όχι γιατί τον ενδιαφέρει η επάνοδός του.

Αλλά εάν δεν βλέπει καμία προοπτική για τον δήμο με την υπάρχουσα κατάσταση και το υπάρχον δυναμικό, γιατί θα ήταν παράξενο να κατέλθει ξανά ως υποψήφιος δήμαρχος; Βιολογικά είναι πολύ νεότερος από πολλούς χρονολογικά νεότερούς του, έχει διαύγεια και πάνω απ’ όλα τον ενδιαφέρει ο δήμος και όχι η προσωπική του προβολή.

Ίσως εάν θέσει ο Γιάννης  Καμαρινός ξανά υποψηφιότητα για τη δημαρχία, να βρει παραταξιακή στέγη και ο νυν δήμαρχος Λευτέρης Αλεξανδρίδης, ο οποίος, έτσι όπως το πάει, στο τέλος της θητείας του δεν θα ξέρει από που να φύγει. Δεν νομίζω βέβαια να τον δεχτεί ο Γιάννης Καμαρινός αυτήν τη φορά στην παράταξή του, αλλά θα έχει πλάκα ένα τέτοιο σκηνικό!!

Ο Στέργιος Στεργιάδης είναι πρώην Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ