Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΝτροπιαστικές για τον δήμο οι παρωδίες που στήνει ο κύριος Λευτέρης Αλεξανδρίδης

Ντροπιαστικές για τον δήμο οι παρωδίες που στήνει ο κύριος Λευτέρης Αλεξανδρίδης

Του Γιάννη Καμαρινού

Ποιος να το πίστευε προεκλογικά ότι ο κύριος Λευτέρης Αλεξανδρίδης θα κάνει μετεκλογικά, ως δήμαρχος πλέον, αυτά που κορόιδευε και κατηγορούσε.

Έστησε μια ολόκληρη παρωδία με το πότισμα του πράσινου στην οδό Αντώνη Τρίτση, έχοντας μαζί του τον διευθυντή της Υπηρεσίας Καθαριότητας κύριο Χρήστο Ζησάκο, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που συνοδεύουν το δελτίο τύπου.

Ο κύριος Αλεξανδρίδης έστησε την παρωδία για να εκδώσει δελτίο τύπου με το σπουδαίο κατόρθωμά του να ποτιστεί το πράσινο της οδού Αντώνη Τρίτση στον Εύοσμο.

Ο κύριος Αλεξανδρίδης προβάλει με δελτίο τύπου το αυτονόητο ως σπουδαία παρέμβαση, γιατί αυτονόητο είναι το πότισμα των φυτών, των λουλουδιών και των δέντρων.

Ο κύριος Αλεξανδρίδης έχει απογειώσει την κοροϊδία, αφού με το δελτίο τύπου που εξέδωσε, μας ενημερώνει και για την ποσότητα των τόνων νερού που ρίχτηκε στο πράσινο της Τρίτση.

Ο κύριος Αλεξανδρίδης αφού δεν έχει ξεκινήσει κανένα έργο, έστω μικρό, επιδίδεται σε προσπάθειες παρουσίασης των αυτονόητων ως έργων, υποτιμώντας ευθέως τη νοημοσύνη των δημοτών και κυρίως όσων τον ψήφισαν, επειδή τους υποσχέθηκε ότι θα κάνει το δήμο πρωταγωνιστή.

Είναι αλήθεια ότι, κατά κάποιον τρόπο, ο κύριος Αλεξανδρίδης έχει κάνει ήδη τον δήμο πρωταγωνιστή, όχι όμως στην πρόοδο, αλλά στην κοροϊδία. Αυτά που συμβαίνουν με τις παρωδίες που στήνει ο δήμαρχος, είναι ντροπιαστικά για τον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας.

Τόσο στο δελτίο τύπου όσο και στις φωτογραφίες που το συνοδεύουν, δεν φαίνεται πουθενά ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου, κύριος Ανέστης Κεχαγιάς. Θα ήθελα να του δώσω συγχαρητήρια που δεν πήρε μέρος σ’ αυτήν την παρωδία, την οποία οργάνωσε ο δήμαρχος κύριος Λευτέρης Αλεξανδρίδης.

Ο δήμαρχος Λευτέρης Αλεξανδρίδης πήγε σήμερα στο δημαρχείο
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ