Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟι σχολικές καθαρίστριες δεν ζητούσαν να επαναπροσληφθούν!

Οι σχολικές καθαρίστριες δεν ζητούσαν να επαναπροσληφθούν!

Του Θεόφιλου Ελευθεριάδη

«Κύριε Μανδαλιανέ, είπατε προηγουμένως ότι τα προηγούμενα χρόνια επί διοικήσεώς σας ζητούσανε οι εργαζόμενοι να επαναπροσληφθούν. Αυτό δεν ισχύει που είπατε. Οι εργαζόμενοι ζητούσαν να έχουν πλήρες ωράριο. Όχι να επαναπροσληφθούν. Τα προηγούμενα χρόνια και εγώ ως αντιπρόεδρος του Σωματείου αυτό που ζητούσαμε ήταν να προσληφθούν τόσες καθαρίστριες όσες χρειάζονται τα σχολεία για να είναι καθαρά και να μην είναι και λιγότερες για να ξεπατώνονται οι εργαζόμενες, γιατί έγινε αυτό τη σχολική χρονιά 2021-2022 και όλες αυτές να είναι με πλήρες ωράριο. Αυτό ζητούσαμε».

Τα παραπάνω είπε ο κύριος Βασίλης Βόγγαλης, αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Τελικά φαίνεται πως κανένας μας δεν άκουσε τη συγκεκριμένη φράση του κυρίου Βόγγαλη, όταν την ξεστόμισε στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Είναι προφανές πως η ένταση, που επικράτησε εκείνην τη στιγμή, έκανε την φράση του κυρίου Βόγγαλη να πέσει στην κυριολεξία κάτω. Ο κύριος Βόγγαλης είπε ξεκάθαρα ότι οι εργαζόμενοι που κινητοποιούνταν τα προηγούμενα χρόνια δεν κινητοποιούνταν για να επαναπροσληφθούν, αλλά για το πλήρες ωράριο. Δηλαδή οι εργαζόμενες, που πήγαιναν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου μαζί με τον κύριο Βόγγαλη, δεν ζητούσαν να προσληφθούν οι ίδιες με πλήρες ωράριο ως σχολικές καθαρίστριες, αλλά ζητούσαν πλήρες ωράριο για όποιες λάχει να προσληφθούνε.

Τι να σχολιάσει κανείς; Πήρε και σοβαρό ύφος ο κύριος Βόγγαλης και τα ξεφούρνισε όλα αυτά, πιστεύοντας πραγματικά ότι εκφράζει κάποιο σοβαρό επιχείρημα. Σε ποιον να το πεις και να πιστέψει ότι στ’ αλήθεια είπε τέτοια πράγματα ο κύριος Βόγγαλης; Σε ποια συναδέλφισσα σχολική καθαρίστρια να πεις αυτά που είπε ο κύριος Βόγγαλης και να μην θεωρήσει ότι την κοροϊδεύεις γιατί θέλεις να συκοφαντήσεις τον πρώην πρόεδρο του τοπικού Σωματείου Εργαζομένων, τον πρώην αντιπρόεδρο του τοπικού Σωματείου Εργαζομένων και νυν αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών;

Με τέτοιες τοποθετήσεις, σαν του κυρίου Βόγγαλη, πόση εμπιστοσύνη μπορεί να έχει κανείς στη διοίκηση Αλεξανδρίδη και πόσο αφελής μπορεί να είναι ώστε να πιστεύει τα όσα λένε τα στελέχη της για όλα τα θέματα;

Όποιος πιστεύει ότι αυτό το δημοσίευμα προσπαθεί να υπονομεύσει τον κύριο Βόγγαλη, μπορεί να παρακολουθήσει τι ακριβώς είπε ο κύριος Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών στη 1 ώρα 52 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα του παρακάτω βίντεο:

 

 

Ο Θεόφιλος Ελευθεριάδης είναι συνταξιούχος δημοτικός υπάλληλος του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου και πρώην συνδικαλιστής

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ