Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣύλλογος Πυγμαχίας στεγαζόταν στο πρώην ΙΚΑ Ελευθερίου Κορδελιού

Σύλλογος Πυγμαχίας στεγαζόταν στο πρώην ΙΚΑ Ελευθερίου Κορδελιού

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 7ης Αυγούστου 2024, πριν ψηφιστεί ομόφωνα η πρόταση της διοίκησης Αλεξανδρίδη για μετεγκατάσταση του Ειδικού Σχολείου στο πρώην ΙΚΑ Ευόσμου, υπήρξαν ορισμένες αντιπαραθέσεις.

Κυρίως από την παράταξη Μανδαλιανού πιεστικά διατυπώθηκαν ερωτήματα για το πώς στο κτήριο που στεγάζεται η ΤΟΜΥ Ελευθερίου Κορδελιού, θα στεγαστεί το Ειδικό Σχολείο, αφού η χρήση του κτηρίου είναι για φυσιοθεραπευτήριο.

Παρά τις διαβεβαιώσεις του δημάρχου ότι έχει συζητήσει με τους αρμόδιους και ότι θα δοθεί η άδεια το κτήριο να χρησιμοποιηθεί για να στεγαστεί το Ειδικό Σχολείο, κυρίως η παράταξη Μανδαλιανού, αλλά και η παράταξη Μανούκα, συνέχισαν να έχουν αμφιβολίες.

Οι παρατάξεις Μανδαλιανού και Μανούκα δεν πείστηκαν να σταματήσουν αυτό το βιολί ούτε όταν άκουσαν πως το κτήριο χρησιμοποιήθηκε πριν σαν ΙΚΑ και τώρα χρησιμοποιείται σαν ΤΟΜΥ, οπότε δεν χρειάζεται να υπάρχουν τόσες αμφιβολίες.

Κατά τη διάρκεια αυτής της αντιπαράθεσης, ακούστηκε, εκτός μικροφώνου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ότι εκτός την Τοπική Μονάδα Υγείας και την Μονάδα του ΕΚΑΒ, το κτήριο του πρώην ΙΚΑ Ελευθερίου Κορδελιού φιλοξενούσε και έναν πυγμαχικό σύλλογο.

Και ενώ σε χώρο του πρώην ΙΚΑ Ελευθερίου Κορδελιού στεγαζόταν πυγμαχικός σύλλογος, οι παρατάξεις Μανδαλιανού και Μανούκα, ρωτούσαν πώς θα στεγαστεί το Ειδικό Σχολείο. Θα έφταιγε ο δήμαρχος αν τους έλεγε ότι σε περίπτωση προβλήματος στη μετεγκατάσταση, θα χαρακτηριστεί πυγμαχικός σύλλογος το Ειδικό Σχολείο;

Δεν είναι πρώτη φορά που οι δυο αυτές παρατάξεις ασκούν στείρα αντιπολίτευση. Ευτυχώς τελικά κατάλαβαν ότι έρχονται σε σύγκρουση με την κοινωνία κι έτσι η μεταστέγαση του Ειδικού Σχολείου ψηφίστηκε ομόφωνα.

Κιμ. Ο.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ