Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔιαδικασίες αποζημίωσης για τις ζημιές από τις διακοπές ηλεκτροδότησης στον Εύοσμο

Διαδικασίες αποζημίωσης για τις ζημιές από τις διακοπές ηλεκτροδότησης στον Εύοσμο

Την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024, ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού πραγματοποίησε οργανωτική συνάντηση για τη Λευκή Νύχτα, η οποία είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου.

Ο Κώστας Βασιλειάδης, πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, πριν αναφερθεί στη Λευκή Νύχτα, μίλησε για τις ζημιές που υπέστησαν από τις πολύωρες διακοπές ρεύματος επαγγελματίες και κάτοικοι της οδού Καραολή και Δημητρίου και πέριξ αυτής στον Εύοσμο.

Ο κύριος Βασιλειάδης ενημέρωσε πως η ΔΕΔΔΗΕ δεν έχει ακόμη απαντήσει στο εξώδικο του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού και κάλεσε τους επαγγελματίες, που υπέστησαν ζημιές από τις διακοπές χρηματοδότησης, να ακολουθήσουν τις οδηγίες του Συλλόγου, προκειμένου να αποζημιωθούν.

Το ποσό της αποζημίωσης ανέρχεται κατά μέγιστο στα 600€ ανεξαρτήτως τύπου παροχής (απόφαση 1151Α/2019 της ΡΑΕ).

Ακολουθούν οι οδηγίες, όπως αναρτήθηκαν στη σελίδα του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού στο facebook, προς όσους υπέστησαν ζημιές από τη διακοπή ηλεκτροδότησης, προκειμένου να αποζημιωθούν.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ