Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕύστοχη παρατήρηση της Μαρίας Μανούκα για το άφαντο Σωματείο Εργαζομένων

Εύστοχη παρατήρηση της Μαρίας Μανούκα για το άφαντο Σωματείο Εργαζομένων

Το άφαντο εδώ και επτά μήνες τοπικό Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, εμφανίστηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 7ης Αυγούστου 2024.

Το τοπικό Σωματείο Εργαζομένων δεν φτάνει που εμφανίστηκε μετά από τόσους μήνες απουσίας, αλλά κόντεψαν οι εκπρόσωποί του να τρελάνουν όσους παρακολουθούσαν τη συνεδρίαση είτε διαδικτυακά είτε δια ζώσης.

Οι εκπρόσωποι του τοπικού Σωματείου Εργαζομένων μίλησαν για την πλούσια δράση που ανέπτυξαν αυτό το διάστημα με τόσο πειστικό τρόπο, που λίγο έλλειψε να πείσουν και αυτούς που γνώριζαν ότι αυτό το διάστημα ήταν ανύπαρκτοι.

Ο λόγος των εκπροσώπων του τοπικού Σωματείου Εργαζομένων ήταν τόσο επιθετικός, που δύσκολα κάποιος θα μπορούσε να σκεφτεί πως αυτά τα οποία έλεγαν περί της πλούσιας δράσης του ήταν αποκυήματα της φαντασίας τους.

Τις ψευδαισθήσεις που προσπάθησαν να καλλιεργήσουν για την παρουσία τους οι εκπρόσωποι του τοπικού Σωματείου Εργαζομένων διέλυσε η Μαρία Μανούκα, όταν τους ρώτησε γιατί έλλειπαν από τη συζήτηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας!

Ναι έλειπαν από τη συζήτηση του ΟΕΥ, όπως ακριβώς το είπε η κυρία Μανούκα. Μια κορυφαία διαδικασία που αφορά άμεσα τους υπαλλήλους του δήμου, όπως είναι η ψήφιση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας, άφησε αδιάφορο το τοπικό Σωματείο Εργαζομένων και οι αθεόφοβοι εκπρόσωποι του προσπάθησαν χθες να πείσουν τον κόσμο πως δεν ήταν άφαντοι και πως ασχολήθηκαν με τις σχολικές καθαρίστριες.

Περ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ