Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤι δουλειά είχε ο φίλος του Λευτέρη Αλεξανδρίδη στο Δημοτικό Συμβούλιο;

Τι δουλειά είχε ο φίλος του Λευτέρη Αλεξανδρίδη στο Δημοτικό Συμβούλιο;

Του Γιάννη Καμαρινού

Την Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, επικράτησε και πάλι αναταραχή, εξαιτίας της ύπαρξης σχολικών καθαριστριών, συνδικαλιστών και άλλων πολιτών εντός της αίθουσας.

Από τότε που ο κύριος Δημήτρης Κεραμιδάς εκλέχτηκε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αποφάσισε εντός της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου να παραβρίσκονται μόνο οι εκλεγμένοι, οι ειδικοί συνεργάτες του δημάρχου, ο Γενικός Γραμματέας του δήμου, οι δημοσιογράφοι και πρώην δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.

Στις 25 Ιουλίου 2024 ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, φυσικά με εντολή δημάρχου, ανέβαλε τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, γιατί εντός της αίθουσας υπήρχαν σχολικές καθαρίστριες. Με τη παρουσία σχολικών καθαριστριών συνεδρίαζε το Δημοτικό Συμβούλιο και πέρσι και πρόπερσι, αλλά τότε αυτό δεν πείραζε ούτε τον κύριο Κεραμιδά, ούτε τον κύριο Αλεξανδρίδη.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 7ης Αυγούστου 2024, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου υπήρχαν και πάλι σχολικές καθαρίστριες, υπήρχαν άλλοι υπάλληλοι του δήμου, πολίτες, συνδικαλιστές. Οι κύριοι Κεραμιδάς και Αλεξανδρίδης απαίτησαν να πάνε όλοι αυτοί, εκτός από τους εκπροσώπους των συνδικαλιστών, στον εξώστη, γιατί αλλιώς δεν θα άρχιζε η συνεδρίαση.

Πραγματικά, οι παρευρισκόμενοι για να διευκολύνουν την κατάσταση, πήγαν στον εξώστη. Ενώ όμως όλοι αυτοί πήγαν στον εξώστη, στην αίθουσα παραβρέθηκε ο φίλος του δημάρχου κύριος Τσαμπαζλής Αλέξανδρος και γράφω φίλος, γιατί ο κύριος Τσαμπαζλής δεν είναι ούτε ειδικός συνεργάτης του δημάρχου, ούτε δημοσιογράφος.

Με ποια ιδιότητα ο κύριος Τσαμπαζλής παραβρέθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου από την οποία ο πρόεδρος πέταξε έξω τόσο κόσμο; Γιατί ο κύριος πρόεδρος και ο κύριος δήμαρχος άφησαν μέσα τον κύριο Αλέξανδρο Τσαμπαζλή; Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος;

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και δήμαρχος μάς πουλάνε δημοκρατία, ενώ εντελώς απροκάλυπτα την τσαλαπατάνε, χωρίς ντροπή και χωρίς τσίπα, και αυτό το φανερώνει το βίντεο της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της 7ης Αυγούστου, όπου όποιος θέλει μπορεί να καμαρώσει τον κύριο Τσαμπαζλή όχι μόνο να παραβρίσκεται, αλλά επίσης να παρεμβαίνει και να φωνασκεί.

Αυτά είναι τα νέα ήθη που έφεραν στο δήμο οι κύριοι Αλεξανδρίδης και Κεραμιδάς.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ