Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑυτοκέφαλη Αντιδημαρχία Καθημερινότητας Κορδελιού Ευόσμου

Αυτοκέφαλη Αντιδημαρχία Καθημερινότητας Κορδελιού Ευόσμου

Του Γιάννη Καμαρινού

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι υπάρχουν αυτοκέφαλες Εκκλησίες. Τώρα μάθαμε ότι υπάρχουν και αυτοκέφαλες αντιδημαρχίες.

Χθες Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Κορδελιού Ευόσμου, Πέτρος Μεσθανεύς, ανακοίνωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ότι «Στο Δήμο μας λειτουργούν πλέον 36 πιστοποιημένες παιδικές χαρές οι οποίες πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας που θέτει η ελληνική νομοθεσία».

Ένα σημαντικό γεγονός ανακοινώθηκε από το προσωπικό προφίλ του Αντιδημάρχου και όχι από τη σελίδα του δήμου στο facebook, ούτε και από την ιστοσελίδα του δήμου. Επιπλέον έχουν περάσει περίπου 24 ώρες από την ανάρτηση του κυρίου Μεσθανέα και τα Μέσα Επικοινωνίας του δήμου δεν έχουν γράψει τίποτα.

Ο κύριος Μεσθανεύς είναι ένας ακόμα αντιδήμαρχος που δεν μιλάει με τους πολλούς δημοσιογράφους του δημάρχου ή ο αντιδήμαρχος αποφάσισε να κηρύξει αυτοκέφαλη την αντιδημαρχία του; Γιατί για ένα τόσο σημαντικό γεγονός δεν γράφτηκε ένα δελτίο τύπου από τους δημοσιογράφους της διοίκησης; Βέβαια, δελτίο τύπου, για να μην ξεχνιόμαστε, δεν εκδόθηκε ούτε για τη μετεγκατάσταση του Ειδικού Σχολείου. Μία τόσο σοβαρή ανακοίνωση ο δήμαρχος την έκανε σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Κατά τα άλλα, και επειδή εγώ δεν είμαι άδικος, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κύριο Μεσθανέα για την πιστοποίηση των 36 παιδικών χαρών. Περιμένουμε όμως να μας ενημερώσει για πόσες παιδικές χαρές ζήτησε πιστοποίηση, αν κάποιες δεν την πήραν, γιατί δεν την πήραν και πότε θα την πάρουν.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ