Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ36 παιδικές χαρές με ειδικό σήμα καταλληλότητας στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου

36 παιδικές χαρές με ειδικό σήμα καταλληλότητας στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε ο Πέτρος Μεσθανεύς, Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας και Πολιτικής Προστασίας:

«ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ

Από τις 12/4/2024, συγκροτήθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης η Επιτροπή Ελέγχου Παιδικών Χαρών του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου. Ως Πρόεδρος της Επιτροπής έκανα ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να αποκτήσουν οι παιδικές χαρές του Δήμου μας, για ΠΡΩΤΗ φορά, το ειδικό σήμα καταλληλότητας του Υπουργείου Εσωτερικών.

Για μένα αυτό ήταν ένα προσωπικό στοίχημα κι ένας αγώνας δρόμου με θετική έκβαση. Στο Δήμο μας λειτουργούν πλέον 36 πιστοποιημένες παιδικές χαρές οι οποίες πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας που θέτει η ελληνική νομοθεσία.

Σε χρόνο λιγότερο από τέσσερις μήνες, πραγματοποιήθηκε ό,τι για άλλους φάνταζε ακατόρθωτο. Παραδόθηκαν στους μικρούς μας φίλους, χώροι ειδικά σχεδιασμένοι για ατομικό και ομαδικό παιχνίδι.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ανθρώπινο δυναμικό των αρμόδιων Υπηρεσιών του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου για την υλοποίηση ενός προσωπικού στοιχήματος».

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ