Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤι να σχολιάσει κανείς για όσα γράφει η κυρία Κορωνίδου για το...

Τι να σχολιάσει κανείς για όσα γράφει η κυρία Κορωνίδου για το Ειδικό Σχολείο;

Η κυρία Αλεξάνδρα Κορωνίδου, πρώην αντιδήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου επί διοίκησης Μανδαλιανού, αποφάσισε να σχολιάσει το άρθρο της «Αγκίδας» με τίτλο «Παρακαλούν να μην γίνει η μετεγκατάσταση του Ειδικού Σχολείου Ελευθερίου Κορδελιού» με τον παρακάτω τρόπο:

«Κε Μπάμπης Ι. προσωπικά με αφήνουν αδιάφορη τα σχόλια από ανώνυμους τύπους όπως εσείς. Η αλήθεια είναι με τον κο Κιμ είχαμε μια παλιότερη γνωριμία. Όταν αποφασίσετε να δηλώσετε την πραγματική σας παρουσία τα λέμε. Και επίσης κάντε μια δεύτερη ανάγνωση στο κείμενό μου γιατί βγάζετε συμπεράσματα ανυπόστατα. Εγώ δεν κατηγόρησα κανέναν δεν καθοδηγούμαι από κανέναν και θέλω περισσότερο από τον καθένα να βρει καινούριο χώρο το ειδικό σχολείο. Κι αν χρειαστεί να βοηθήσω προς αυτήν την κατεύθυνση θα το κάνω με μεγάλη χαρά γιατί ασχολούμαι με το χώρο χρόνια. Οι μικροπολιτικές σας μακριά από την ειδική αγωγή παρακαλώ. Και να κλείσω με την αγαπημένη μου sadahzinia “κι ευτυχως δεν είμαι κανενός” κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε».

Τι να γράψει κανείς για τα σχόλια της κυρίας Κορωνίδου; Ότι την αφήνουν αδιάφορη τα σχόλια ανώνυμων τύπων, αλλά ανοίγει κουβέντα μαζί τους και μάλιστα ο ένας ανώνυμος τύπος της είναι πιο γνώριμος από τον άλλον ανώνυμο τύπο; Σηκώνω τα χέρια ψηλά κυρία Κορωνίδου. Παραδίνομαι. Ούτε και θυμάμαι πόσες φορές σας έγραψα ότι όποιο κείμενο σας ενοχλεί, μπορείτε να το καταλογίσετε σ’ εμένα και να μου γράψετε ό,τι θέλετε. Προφανώς είναι δυσκολονόητο αυτό που γράφω, αλλά το επαναλαμβάνω για μία ακόμα φορά.

Το ότι δεν κατηγορήσατε κανέναν και ότι άλλα θέλατε να πείτε κι εμείς βγάλαμε ανυπόστατα συμπεράσματα, δεν θα το σχολιάσω κυρία Κορωνίδου. Συνεχώς δεν καταλαβαίνουμε τα άψογα Ελληνικά σας εμείς με τα φτωχά Ελληνικά μας. Μπορούν οι αναγνώστες να διαβάσουν αυτά που γράψατε και να κρίνουν εκείνοι αν βγάλαμε ανυπόστατα συμπεράσματα και αν σας αδικήσαμε.

Κυρία Κορωνίδου, κατηγορήσατε την «Αγκίδα» για μικροπολιτική στην ειδική αγωγή; Η «Αγκίδα» όμως δεν ασκεί πολιτική. Εσείς ασκήσατε πολιτική και μάλιστα από τη θέση της αντιδημάρχου και από τη μεγάλη σας έγνοια για την ειδική αγωγή δεν αφήσατε πίσω σας ως διοίκηση, με τους πολλούς εκπαιδευτικούς, ούτε δείγμα μελέτης για ανέγερση σχολικού κτηρίου για το Ειδικό Σχολείο.

Η μόνη λύση που σκεφτήκατε ως διοίκηση κυρία Κορωνίδου, για να λύσετε το πρόβλημα του Ειδικού Σχολείου, ήταν να στοιβάξετε τους μαθητές του 19ου και του 24ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου και ακόμη υπερασπίζεστε εκείνην την αντιεπιστημονική άποψη με το απίστευτο επιχείρημα ότι σε λίγα χρόνια τα σχολεία δεν θα έχουν μαθητές και θα συγχωνευτούν. Αν δεν είναι αυτό μικροπολιτική, τι είναι κυρία Κορωνίδου;

Κυρία Κορωνίδου, ακόμη δεν απαντήσατε, ως εκπαιδευτικός και ως πρώην διευθύντρια δημοτικού σχολείου, αν χρειάζονται τα εργαστήρια φυσικής στα δημοτικά σχολεία ή αν δεν χρειάζονται γιατί οι μαθητές αυτής της ηλικίας δεν τα εκτιμάνε, αφού αυτό έλεγε, χωρίς κανένας σας να αντιδράσει, ο επικεφαλής της διοίκησής σας και δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, προκειμένου να καταργήσετε το εργαστήριο που υπήρχε στο νεοανεγερθέν κτήριο του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου για να το κάνετε αίθουσα διδασκαλίας.

Όσο για το αν δεν είστε κανενός και με ποιον ήσασταν και με ποιον είστε, θέλοντας ίσως να μας πείτε ότι πλέον δεν ανήκετε στην παράταξη που ανήκατε, δεν μας ενδιαφέρει καθόλου. Μας ενδιαφέρουν αυτά που λέτε για το Ειδικό Σχολείο και δυστυχώς ακόμη υπερασπίζεστε όλα όσα λέγατε ως μέλος της διοίκησης Μανδαλιανού.

Μουμουλίδης Σταύρος

Αποστομωτική απάντηση της Φανής Μπαλάτογλου στις εξυπνάδες για τις συγχωνεύσεις σχολείων
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ