Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕπιτέλους φωτίστηκε η πλατεία Ευόσμου

Επιτέλους φωτίστηκε η πλατεία Ευόσμου

Επιτέλους φωτίστηκε η πλατεία Ευόσμου. Είχαμε να τη δούμε τόσο φωτισμένη εδώ και πολύ καιρό την πλατεία, στην οποία βρίσκεται το δημαρχείο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Έπεφτε η νύχτα στην κεντρική πλατεία του δήμου και επικρατούσε ημίφως, δημιουργώντας την αίσθηση στον επισκέπτη ότι δεν βρίσκεται σε ένα από τα σημεία του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης με τη μεγαλύτερη κίνηση.

Τόσο δύσκολο ήταν να φωτιστεί επαρκώς η κεντρική πλατεία του δήμου και δεν φωτιζόταν τόσον καιρό; Υπήρχε κάποιος συγκεκριμένος λόγος που έπρεπε στην πλατεία να επικρατεί ημίφως;

Όποιοι και αν ήταν οι λόγοι που η πλατεία του Ευόσμου έμενε στο ημίφως, πλέον φαίνεται ότι έπαψαν να υπάρχουν και στην εξέλιξη του φωτισμού της, οι πληροφορίες λένε πως έβαλε το χέρι του ο Θόδωρος Κατσούκας, εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για δράσεις που αφορούν στη συλλογή, επεξεργασία και διαχείριση των αιτημάτων των πολιτών που αφορούν στην καθημερινότητά τους (χαλασμένο οδόστρωμα, ελλιπής φωτισμός, προβληματικά πεζοδρόμια κλπ).

Εσ. Κ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ