Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΆφαντο το τοπικό Σωματείο Εργαζομένων Κορδελιού Ευόσμου

Άφαντο το τοπικό Σωματείο Εργαζομένων Κορδελιού Ευόσμου

Του Σωτήρη Παπανικολάου

Το τοπικό Σωματείο Εργαζομένων Κορδελιού Ευόσμου είχε ταράξει στην καταγγελία αιρετούς και υπαλλήλους του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Το τοπικό Σωματείο Εργαζομένων Κορδελιού Ευόσμου είχε μηνύσει μέχρι και τον Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ νομού Θεσσαλονίκης.

Το τοπικό Σωματείο Εργαζομένων Κορδελιού Ευόσμου έσυρε μέχρι και δήμαρχο στα δικαστήρια.

Το τοπικό Σωματείο Εργαζομένων Κορδελιού Ευόσμου ξέφυγε από τη διεκδίκηση αιτημάτων των εργαζομένων και ασχολείτο με την «εξυγίανση» του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Στελέχη του τοπικού Σωματείου Εργαζομένων, προερχόμενα από τον πρώην Δήμο Ελευθερίου Κορδελιού, κατήγγελλαν σωρηδόν ανύπαρκτα σκάνδαλα στον πρώην Δήμο Ευόσμου, αλλά ποτέ δεν είπαν κουβέντα για το πραγματικό σκάνδαλο του Θεματικού Ευρυζωνικού Πάρκου Ελευθερίου Κορδελιού (παλιά κοιμητήρια).

Τώρα πια διοίκηση του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου είναι η παράταξη Αλεξανδρίδη και το Τοπικό Σωματείο Εργαζομένων, με την τόσο πλούσια δράση των στελεχών του σε μηνύσεις και καταγγελίες, έχει εξαφανιστεί. Ξέχασε μέχρι και το αγαπημένο του θέμα, τις προσλήψεις των σχολικών καθαριστριών, για το οποίο κάθε χρόνο ύψωνε τη σημαία της επανάστασης.

Το τοπικό Σωματείο Εργαζομένων φαίνεται πως δεν θέλει να έχει πια ρόλο σε συνδικαλιστικό επίπεδο, μάλλον γιατί πολλά στελέχη του κατέλαβαν πλέον είτε διοικητικές θέσεις είτε θέσεις παρατρεχάμενων δίπλα στους διοικούντες.

Το τοπικό Σωματείο Εργαζομένων τσιμουδιά δεν έβγαλε για τις μετατάξεις εργαζομένων. Την παραμικρή μετάταξη να έκανε προηγούμενη διοίκηση του δήμου, το τοπικό Σωματείο σήκωνε θύελλα.

Αυτά να τα βλέπουν όσοι συνάδελφοι παρασύρθηκαν από αυτό το Σωματείο, του οποίου στελέχη διέσυραν δημοτικούς υπαλλήλους, αιρετούς και τελικά ολόκληρο το δήμο, εμποδίζοντας και με την τακτική των καταγγελιών την πρόοδο του δήμου. Να τα δούνε οι συνάδελφοι, έστω εκ των υστέρων, και να γυρίσουν την πλάτη σ’ αυτό το Σωματείο που τώρα δεν λέει τίποτα, γιατί προφανώς συμφωνεί με τη διοίκηση του δήμου.

Ακόμη κανένας από τα στελέχη του τοπικού Σωματείου δεν ζήτησε ούτε μισή συγνώμη για τις ανυπόστατες καταγγελίες που έκαναν και περιμένει κανείς από αυτούς τους ανθρώπους να πάνε μπροστά τον δήμο, τοποθετημένοι τώρα σε θέσεις κλειδιά από τη διοίκηση Αλεξανδρίδη;

Ο Σωτήρης Παπανικολάου είναι συνταξιούχος δημοτικός υπάλληλος του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, πρώην διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Κορδελιού Ευόσμου και πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων νομού Θεσσαλονίκης

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ