Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤοποθέτηση απινιδωτή στο 25o Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου

Τοποθέτηση απινιδωτή στο 25o Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου

Παραχώρηση κατά τους θερινούς μήνες

Δωρητής που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, με τη μεσολάβηση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, δώρισε στο σχολείο έναν απινιδωτή Smarty Saver. Η ενέργεια αυτή καθιστά το 25ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου σημείο παροχής βοήθειας και ελπίδας για την περιοχή Άνωθεν του Περιφερειακού, σε περιπτώσεις αιφνίδιου καρδιακού εμφράγματος. Η χρήση της συσκευής, σε συνδυασμό με εφαρμογή ΚΑΡΠΑ, δύναται να ανατάξει μια καρδιακή κατάπτωση αν εφαρμοστεί άμεσα, τα πρώτα 3-4 λεπτά.

Η δωρεά έρχεται ως επιστέγασμα της πρωτοβουλίας του σχολείου για ανάπτυξη δεξιοτήτων ζωής και ευαισθητοποίηση της σχολικής κοινότητας με ενημερωτικά σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών –ΚΑΡΠΑ για τα παιδιά του σχολείου, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, σε συνεργασία με την Ένωση Νοσηλευτών / τριών Ελλάδας και το σύλλογο «Αγάπη» Βασιλικής Κόμνου τα τελευταία χρόνια.

Με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων – Διδασκουσών του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, Πράξη 48η/315-2024 «Τοποθέτηση Απινιδωτή στο σχολείο. Διαχείριση κατά τους θερινούς μήνες», ο απινιδωτής παραχωρείται σε κατάστημα της περιοχής κατά τους θερινούς μήνες που το σχολείο είναι κλειστό, ώστε να ωφελείται της παρουσίας του η τοπική κοινωνία.

Για το διάστημα Ιουλίου και Αυγούστου 2024, ο απινιδωτής του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου θα βρίσκεται στο κατάστημα STAR BISTRO (οδός Εκάλης 14 με Προέκταση Ολυμπιάδος) κατά τις ώρες λειτουργίας του: Δευτέρα έως και Σάββατο 8:00 έως 23:59 και Κυριακή 9:00 έως 23:59.

Από την ιστοσελίδα του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ