Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚαι που θα τους βάλουνε 26 τοπικούς συμβούλους;

Και που θα τους βάλουνε 26 τοπικούς συμβούλους;

Εξελίσσεται μία συντονισμένη επίθεση σε βάρος του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, Δημήτρη Κεραμιδά, γιατί ζητά από τους τοπικούς συμβούλους των Κοινοτήτων Ελευθερίου Κορδελιού και Ευόσμου να κάθονται στον εξώστη της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου κατά τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και όχι μέσα στην αίθουσα.

Ζητούν από τον Μίμη Κεραμιδά να ανοίξει τις πόρτες και για τους τοπικούς συμβούλους και για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τις συνεδριάσεις. Άραγε όσοι ζητούν αυτό το πράγμα γνωρίζουν το συνολικό αριθμό των τοπικών συμβούλων; 26 συνολικά τοπικοί σύμβουλοι. Που θα τους βάλει μέσα στην αίθουσα ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου;

Η επίθεση στον Μίμη Κεραμιδά εκπορεύεται από συγκεκριμένους ανθρώπους της παράταξης Μανδαλιανού, της πρώην δηλαδή διοίκησης του δήμου, οι οποίοι υπήρξαν και αντιδήμαρχοι. Η παράταξη που δεν φρόντισε να διαμορφώσει την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ μπορούσε να το κάνει την περίοδο του κορονοϊού, τώρα ρίχνει την ευθύνη στον Δημήτρη Κεραμιδά για τα χάλια της αίθουσας.

Θράσος, αλλά σιγά το πράγμα. Είναι οι άνθρωποι που στη θητεία τους δεν έκαναν απολύτως τίποτα και που άρχισαν να ασκούνε κριτική στην παράταξη Αλεξανδρίδη, ενώ στη διοίκηση βρίσκονταν ακόμη εκείνοι. Είναι οι άνθρωποι που φωνάζουν ακόμα και για τα χάλια του ήχου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ δεν τον έφτιαξαν στα τέσσερα χρόνια της διοίκησής τους.

Η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου θα μπορούσε να είχε διαμορφωθεί και να χωράει τοπικούς συμβούλους και απλούς πολίτες. Δεν διαμορφώθηκε όμως όταν στην περίοδο του κορονοϊού ήταν εύκολο να διαμορφωθεί. Από την πρώην διοίκηση Μανδαλιανού έμειναν για την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως και για πολλά άλλα, ωραίες εκθέσεις ιδεών και ζωγραφιές.

Αυτή η παράταξη και αυτός ο τέως δήμαρχος ζητούν τα ρέστα από τον Δημήτρη Κεραμιδά, έχοντας την συνδρομή διάφορων περίεργων που δεν ξέρουν καν τον αριθμό των τοπικών συμβούλων, αλλά ούτε και των δημοτικών συμβούλων.

Κιμ. Ο.

Τελικά γιατί έγιναν αφορμή οι δύο τοπικοί σύμβουλοι για τέτοιο καβγά;
Απαράδεκτη απόφαση του Δημήτρη Κεραμιδά να μην μεταδοθεί ο καβγάς
Ποιος δημοτικός σύμβουλος εξαπέλυσε μύδρους εναντίον Κεραμιδά και Καμαρινού;
Ε όχι να μιλάει και η παράταξη Μανδαλιανού για την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ