Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣτο δήμο Κορδελιού Ευόσμου και οι ημέτεροι έχουν ψυχή

Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου και οι ημέτεροι έχουν ψυχή

Θυμόσαστε τότε που η διοίκηση Μανδαλιανού έλεγε ότι και τα δικά της παιδιά είχαν ανάγκη από δουλειά;

Θυμόσαστε τότε που η αντιπολίτευση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου χοροπηδούσε εκτοξεύοντας ηθικολογίες κατά της πρόσληψης ημετέρων;

Τότε η αντιπολίτευση του δήμου δεν αμφισβητούσε τη νομιμότητα των προσλήψεων, αλλά την ηθικότητά τους.

Άλλαξαν τώρα τα πράγματα. Τώρα η διοίκηση Μανδαλιανού έγινε μείζων αντιπολίτευση και μερίδα της τότε αντιπολίτευσης έγινε διοίκηση.

Τώρα έχουν ψυχή τα παιδιά της τότε αντιπολίτευσης που κατηγορούσε τη διοίκηση Μανδαλιανού, επειδή εκείνη ισχυριζόταν ότι και τα δικά της παιδιά είχαν ψυχή.

Τώρα η διοίκηση Μανδαλιανού μιλάει για εξυπηρετήσεις ημετέρων από τη διοίκηση Αλεξανδρίδη.

Αλληλοκατηγορίες για ημετέρους και δικά μας παιδιά. Όμως κάθε φορά οι ημέτεροι έχουν κι αυτοί ψυχή και πρέπει να βολευτούν.

Ας προσέχουν και κάποιοι άλλοι που φωνάζουν τώρα για τους ημέτερους της διοίκησης Αλεξανδρίδη, γιατί μπορεί να σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και να βρεθούνε και οι ίδιοι να διορίζουν δικά τους παιδιά, γιατί εάν γίνουν διοίκηση σίγουρα και τα δικά τους τα παιδιά θα αποκτήσουν ψυχή.

Όσον αφορά την ηθικότητα των προσλήψεων ημετέρων, είναι μεγάλη κουβέντα. Όσον αφορά την ηθικότητα όσων εγείρουν ενστάσεις για προσλήψεις ημετέρων όταν βρίσκονται στην αντιπολίτευση, αλλά τις ξεχνούν όταν γίνονται διοίκηση, η κουβέντα είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου το δια ταύτα είναι ότι και οι ημέτεροι έχουν ψυχή.

Βασίλης Κιμ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ