Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΑντιδήμαρχος Πρασίνου Κορδελιού Ευόσμου: Κάνουμε ό,τι μπορούμε

Αντιδήμαρχος Πρασίνου Κορδελιού Ευόσμου: Κάνουμε ό,τι μπορούμε

Ερωτήσεις έγιναν από δημοτικούς συμβούλους, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 19ης Ιουνίου 2024, για την κατάσταση των πάρκων του δήμου.

Ο Ανέστης Κεχαγιάς, αντιδήμαρχος Πρασίνου Κορδελιού Ευόσμου, αναφέρθηκε στις απαντήσεις του στο κλάδεμα, στο κούρεμα και στο πότισμα ξεχωριστά.

Όσον αφορά το κλάδεμα είπε ότι αυτό γίνεται και ότι προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο δυνατό στον τομέα αυτό τόσο οι υπάλληλοι του δήμου όσο και ο ιδιώτης με τον οποίο είναι συμβεβλημένος ο δήμος. Ο κύριος Κεχαγιάς τόνισε ότι κανονικά τα κλαδέματα γίνονται από τον Σεπτέμβριο και μετά.

Όσον αφορά το κούρεμα επισήμανε πως αυτό γίνεται εντατικά τους τελευταίους δύο μήνες και ότι το κούρεμα των πάρκων έχει φτάσει σε καλό σημείο.

Όσον αφορά το πότισμα υπογράμμισε ότι γίνεται το καλύτερο δυνατό. Ο αντιδήμαρχος αναφέρθηκε σε σημεία που φτιάχτηκε το πότισμα όπως στο θεατράκι του Ελευθερίου Κορδελιού και στον πεζόδρομο του Ευόσμου. Επιπλέον τόνισε ότι δεν υπήρχαν υλικά στις αποθήκες, αλλά παρά την έλλειψη υλικών φτιάχτηκε το πότισμα σε ορισμένα πάρκα. Ο κύριος Κεχαγιάς ολοκλήρωσε τις απαντήσεις του λέγοντας πως ακόμα κι αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχουν υλικά.

Τα. Σ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ