Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΧρήματα για άγνωστες τηλεφωνικές γραμμές πληρώνει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου

Χρήματα για άγνωστες τηλεφωνικές γραμμές πληρώνει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου

Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου συμβαίνουν πολλά παράδοξα πράγματα κι ένα από αυτά είναι ότι πληρώνει τηλεφωνικές γραμμές που δεν γνωρίζει σε ποιους ανήκουν.

Γι’ αυτό το γεγονός ενημέρωσε ο δήμαρχος το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού, κατά τη συνεδρίαση της 19ης Ιουνίου 2024.

Ο δήμαρχος Λευτέρης Αλεξανδρίδης ενημέρωσε επιπλέον τους δημοτικούς συμβούλους ότι, λίγες ημέρες πριν, υπέγραψε για να κοπούν 47 τηλεφωνικές γραμμές, οι οποίες κόστιζαν στο δήμο 1.300 ευρώ μηνιαίως, χρήματα με τα οποία μπορούν να προσληφθούν τρία άτομα με το πρόγραμμα πλησίον σύνταξης ή μια σχολική καθαρίστρια!

Ο κύριος Αλεξανδρίδης συνέχισε λέγοντας ότι ο δήμος πλήρωνε πρόπερσι για τηλέφωνα 150.000 ευρώ, ενώ έχει δωρεάν τηλεφωνία. «Δεν γίνεται να έχεις δωρεάν τηλεφωνία και να πληρώνεις 150.000 ευρώ το χρόνο για τηλέφωνα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης υπογράμμισε πως ο δήμος ψάχνει να βρει σε ποιον ανήκουν οι τηλεφωνικές συνδέσεις, διακόπτοντάς τες και περιμένοντας να δει ποιοι θα αντιδράσουν, επειδή έμειναν χωρίς τηλέφωνο!

Τι σημαίνουν αυτά που είπε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου; Ότι κάποιοι από εκείνους που είχαν τηλεφωνικές συνδέσεις του δήμου όταν τις δικαιούνταν, δεν τις παρέδωσαν όταν έπαψαν να τις δικαιούνται και συνέχισαν να τις χρησιμοποιούν, ενώ ο δήμος δεν τις ζήτησε πίσω ποτέ!

Ο δήμαρχος ολοκλήρωσε την αναφορά του στις τηλεφωνικές συνδέσεις τονίζοντας ότι γίνεται μια τεράστια προσπάθεια νοικοκυρέματος του δήμου, ότι αυτά δεν είναι παθογένειες μιας τετραετίες αλλά πολλών τετραετιών που όμως ήρθαν κι έπνιξαν το δήμο κι έτσι η διοίκησή του προσπαθεί να διαχειριστεί τη φτώχεια.

Κ. Τσ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ