Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΤελικά είναι δύσκολη και η επαναλειτουργία μιας παιδικής χαράς

Τελικά είναι δύσκολη και η επαναλειτουργία μιας παιδικής χαράς

Του Γιάννη Καμαρινού

Όλα της διοίκησης δύσκολα τελικά. Άλλο να είσαι αντιπολίτευση κι άλλο να είσαι διοίκηση. Σαν αντιπολίτευση η παράταξη Αλεξανδρίδη πετούσε στα σύννεφα και σκορπούσε ελπίδες και λεφτά και σαν διοίκηση προσγειώθηκε και σκορπάει μιζέρια, αφραγκιά και ρεαλισμό.

Προεκλογικά η παράταξη Αλεξανδρίδη «σταύρωνε» την παράταξη Μανδαλιανού γιατί δεν έκανε τίποτα. Ολοκληρώνεται το πρώτο εξάμηνο της διοίκησης Αλεξανδρίδη και οι στόχοι που είχε θέσει δεν πρόκειται να υλοποιηθούν.

Η διάνοιξη της οδού Ιπποδρομίου όχι μόνο δεν έχει ξεκινήσει, αλλά δεν έχουν δημιουργηθεί ούτε οι συνθήκες για να ξεκινήσει. Όσο για το πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας, δεν έχουμε καταλάβει απ’ όσα η διοίκηση του δήμου λέει, σε ποιο στάδιο βρίσκεται.

Αλλά πώς να διανοιχθεί η οδός Ιπποδρομίου και να λειτουργήσει το πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας, όταν γίνεται μέγα ζήτημα η επαναλειτουργία της παιδικής χαράς στην οδό Δροσίνη; Την έκλεισε η κακή διοίκηση Μανδαλιανού, ας την ανοίξει η καλή διοίκηση Αλεξανδρίδη.

Όχι, αυτό δεν γίνεται. Χρειάζονται μελέτες για όργανα, για περιφράξεις και ποιος ξέρει για τι άλλο. Έτσι είπε ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, ο οποίος συμπλήρωσε ότι δεν γνωρίζει σε πόσο χρόνο μπορούν να γίνουν αυτά, γιατί είναι αρμοδιότητα των Υπηρεσιών που ανήκουν στην Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών.

Ωραίο πέταγμα της μπάλας στην εξέδρα της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Υπηρεσιών. Όσο η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου δεν θα υλοποιεί αυτά που υποσχέθηκε, τόσο οι κόντρες των στελεχών της θα οξύνονται και θα πολλαπλασιάζονται οι περιπτώσεις που ο ένας αντιδήμαρχος θα δείχνει τον άλλον.

Κυπριακό ζήτημα ακόμα και η επαναλειτουργία μιας παιδικής χαράς. Άντε να δούμε τι θα δούμε και που θα καταλήξουμε.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ