Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΣωτηράκης σε Αλεξανδρίδη: Δεν ξέρω αν είστε και κουμπάροι με τον Μητσοτάκη

Σωτηράκης σε Αλεξανδρίδη: Δεν ξέρω αν είστε και κουμπάροι με τον Μητσοτάκη

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 19ης Ιουνίου 2024, ο Κώστας Σωτηράκης, δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης και πρώην αντιδήμαρχος, εγκάλεσε τον δήμαρχο γιατί προεκλογικά υποσχόταν ότι, εάν κερδίσει τις εκλογές, θα φτιάξει τους ανελκυστήρες των πεζογεφυρών της περιφερειακής οδού, ενώ οι πεζογέφυρες δεν ανήκουν στον δήμο.

«Μας δώσατε την εντύπωση ότι μπαινοβγαίνετε στο Μαξίμου. Εγώ τουλάχιστον έτσι κατάλαβα. Δεν ξέρω αν είστε και κουμπάροι με τον Μητσοτάκη, αλλά δεν έχετε λύσει βασικά θέματα που μπορούσε να τα λύσει ο περιφερειάρχης. Ανήκετε στην ίδια παράταξη. Κυβέρνηση είναι η Νέα Δημοκρατία», είπε ο Κώστας Σωτηράκης απευθυνόμενος στον δήμαρχο Λευτέρη Αλεξανδρίδη.

Οι απαντήσεις της διοίκησης Αλεξανδρίδη ήταν ότι η πρώην διοίκηση Μανδαλιανού δεν είχε ασχοληθεί πολύ με την παραλαβή των πεζογεφυρών, ενώ τώρα γίνονται ραντεβού γι’ αυτό το θέμα.

Ο ίδιος ο δήμαρχος παραδέχτηκε ότι αμέσως μετά τις δημοτικές εκλογές ζήτησε να παραλάβει ο ίδιος τις πεζογέφυρες, γιατί εκείνο το διάστημα όλοι έψαχναν να βρουν την απερχόμενη διοίκηση Μανδαλιανού και δεν την έβρισκαν. Ο κύριος Αλεξανδρίδης συνέχισε λέγοντας ότι δεν μπορεί όμως να παραλάβει από κάποιον που δεν θέλει να του παραδώσει και ότι η διοίκησή του έχει ζητήσει τέσσερις φορές να παραλάβει τις πεζογέφυρες και τους ανελκυστήρες έστω και ημιτελείς.

Ο δήμαρχος κατηγόρησε την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ότι στο συγκεκριμένο ζήτημα λειτουργεί ως Πόντιος Πιλάτος. «Εμείς παραλάβαμε το οδόστρωμα, πάτε να παραλάβετε κι εσείς αυτό που σας αναλογεί», είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Αλεξανδρίδης, τονίζοντας πως ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης τού διευκρίνισε ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δεν έχει καμία σχέση και όλες οι συνεννοήσεις πρέπει να γίνουν με την κατασκευαστική εταιρεία.

Τα όσα ακούστηκαν από τον δήμαρχο και τη διοίκηση επιβεβαιώνουν απλά τα λεγόμενα του κυρίου Σωτηράκη. Αφού τελικά όλα ήταν τόσο δύσκολα και δεν μπορεί να παραλάβει τις πεζογέφυρες και τους ανελκυστήρες η διοίκηση Αλεξανδρίδη, γιατί μπορούσε να τα παραλάβει η διοίκηση Μανδαλιανού;

Τα. Σ.

Κώστας Σωτηράκης: Επιβεβαιώνομαι για πεζογέφυρες και ανελκυστήρες
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ